Araba Fiyatına Kalem - Son Dakika
Ekonomi

Araba Fiyatına Kalem

Araba Fiyatına Kalem

Özel tasarım kalemler fiyatları ile dudak uçuklatırken, görünümleriyle ise hayran bırakıyor.

21.12.2015 09:35  Güncelleme: 11:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Göz kamaştıran kalemlerin kiminin üzerinde altın, kiminin gümüş, kiminin ise emsalsiz şekiller veya ünlü tablolar bulunuyor. Kalem sektöründeki firmaların tasarladığı bu kalemler, fiyatla ve görünüşleriyle bir sanat eserini temsil ediyor.

11 BİN LİRAYA KALEM

Çok başarılı bir İtalyan markasının özel üretimi olduğunu ifade eden şirket koordinatörü Yavuz Türksev, "Bu marka bilhassa el işçiliği ve üzerinde kullandığı değerli taşlarla kendini ön plana çıkartıyor. Fiyatı yaklaşık 11 bin lira olan bu kalem ise dünyanın en esrarengiz adalarından olan Paskalya adasındaki Moai heykelleri için özel üretilmiş. Üzerinde bulunan taş o adadan gelen işlenebilir bir taş. Üzerinden el ve gümüş işçiliği barındırıyor" diye konuştu.

ADETA SANAT ESERİ

Şirket tarafından doğumunun 400. yılında ünlü seyyah Evliya Çelebi adına özel olarak tasarlanan kalemin ise sınırlı sayıda üretildiğini ifade eden Türksev, "Bu eşsiz ürünün yapımında da yine aynı marka ile birlikte çalıştık. Tarihin önemli sahnelerine şahitlik eden ve gezip gördüklerini kendine has üslubuyla anlattığı Seyahatname'si ile günümüze kadar ulaşan Evliya Çelebi, bugün dahi olarak anılıyor.

2011 yılının Unesco tarafından dünyada Evliya Çelebi yılı olarak ilan edilmesiyle bizde böyle bir tasarıma imza attık. Evliya Çelebi'nin at sırtında resmedildiği kalemin arka planında Piri Reis haritası tasviri var. Bu özel kalem, tasarımında kapağının hemen üzerine yerleştirilmiş kırmızı renkli kavuk ile geçmişin izlerini günümüze taşıyor" dedi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Araba Fiyatına Kalem - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Nuri: O nebiçim birşey kaleme hiç benzemiyor bile pehhh 0 0 Yanıtla
  • Huawei, Çin'de Yeni Bir Çip Fabrikası Kuruyor
    01:09 Huawei, Çin'de Yeni Bir Çip Fabrikası Kuruyor

    Huawei yönetimi, Çin'de kapsamlı bir çip fabrikası daha kurmak için çalışmalara başladı. Şirket, çip sektörünün gelişeceğini öngörerek bu alana yapacağı yatırımları artıracak. Şanghay'da yapılacak olan fabrikanın, şirketin çip ihtiyacını karşılaması bekleniyor. Fabrikada üretilecek çiplerin ağırlıklı olarak akıllı telefonlar için kullanılacağı belirtiliyor. Huawei, böylece çip konusunda dışa bağımlılıktan kurtulmayı hedefliyor. Şirketin dev yatırımlarının ürün fiyatlarına etki edebileceği iddia ediliyor.

  • Gözler seçim sonrası ilk kabine toplantısında! İşte masadaki konu başlıkları
    22:04 Gözler seçim sonrası ilk kabine toplantısında! İşte masadaki konu başlıkları

    Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, 31 Mart yerel seçimleri sonrası ilk toplantısını yapacak. Toplantıda İran-İsrail gerilimi, sınır ötesindeki terörle mücadele operasyonları, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Irak ziyareti ve enflasyonla mücadele başlıkları ele alınacak.


Advertisement