Bursa'da Mağazalar Yeşillenecek - Son Dakika
Ekonomi

Bursa'da Mağazalar Yeşillenecek

Bursa\'da Mağazalar Yeşillenecek

Özhan Marketler Zinciri, ilk 'yeşil mağazayı' merkez Nilüfer İlçesi Ertuğrulkent Mahallesi'nde açacak.

20.02.2013 10:52  Güncelleme: 11:30

Bursa merkezli perakende sektöründe faaliyet gösteren Özhan Marketler Zinciri, ilk 'yeşil mağazayı' merkez Nilüfer İlçesi Ertuğrulkent Mahallesi'nde açacak. Genel Müdür İbrahim Özhan, "Mağazamızın aydınlatılmasından kullanılan tüm malzemelerine kadar serftikaları doğaya en az ayak izi bırakacak şekilde düzenleniyor. En fazla 3 ay içinde bu mağazamızı faaliyete geçireceğiz" dedi.

Özhan Marketler Zinciri'nin Genel Müdürü İbrahim Özhan, yatırım ve çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. İlk mağazalarının 1963 yılında açıldığını belirten Özhan, 'Siz nerede, biz oradayız' sloganı ile yaklaşık 5 bin 500 metrekare alanda, 7 soğuk hava deposu, 31 şube ve yaklaşık 700 çalışan ile hizmet verdiklerini açıkladı.

BUTİK ŞARKÜTERİ SHOPLAR

Bursa'nın en büyük 100 mağazası arasında yer aldıklarını hatırlatan İbrahim Özhan, her gün ortalama 50 bin kişiyi ağırladıklarını kaydetti. Ailenin 3'üncü kuşak temsilcisi olarak firmada faaliyet gösterdiğini dile getiren Özhan, firmanın 50'nci yılını kutladıklarını, güçlü ve kararlı adımlarla büyümeye devam edeceklerini söyledi. Şarküteride iddialı olduklarını da dile getiren Özhan, şöyle konuştu:

"Kendi markalarımızla satışını gerçekleştirdiğimiz ürünleri, yakın zamanda butik şarküteri dükkanlarında Bursalılar ile buluşturmaya hazırlanıyoruz. Peynir, meze, zeytin, tatlı, yufka, sigara böreği, sucuk gibi Özhan markalı birçok ürünümüzü, hijyenik ve güvenilir bir şekilde müşterilerimizin damak tadına sunuyoruz. Şarküteri grubunda zincir haline gelerek büyümeyi planlıyoruz."

"DOĞAYA EN AZ AYAK İZİ BIRAKACAĞIZ"

Çevreye de duyarlı hizmet verdiklerini söyleyen Özhan, bu konudaki ilk olacak yeşil mağazayı merkez Nilüfer İlçesi Ertuğrulkent Mahallesi'ndeki açacaklarını açıkladı. Özhan, "Konuyla ilgili denetimlere başladık. Mağazamızın aydınlatılmasından kullanılan tüm malzemelerine kadar serftikaları doğaya en az ayak izi bırakacak şekilde düzenleniyor. Yaklaşık 2 - 3 ay içinde bu mağazamızı faaliyete geçireceğiz" dedi.

SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ

Yerel marketlerde de farklılık yarattıklarını belirten İbrahim Özhan, sosyal sorumluluk konularına da önem verdiklerini, resim fotoğraf yarışmaları düzenlediklerini, Bursa'nın tanıtım ve gelişimine katkı koymak amacıyla kültür, sanat ve spora destek olacaklarını vurguladı. - Bursa/ Merkez

Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi Bursa'da Mağazalar Yeşillenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement