Çerkezköy Tso'da 'Yeniden Kozuva' Dönemi - Son Dakika
Ekonomi

Çerkezköy Tso'da 'Yeniden Kozuva' Dönemi

Çerkezköy Tso\'da \'Yeniden Kozuva\' Dönemi

Tekirdağ Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasında 12 meslek grubunda yapılan seçimlerin galibi sarı liste oldu.

02.04.2018 10:45

Tekirdağ Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasında 12 meslek grubunda yapılan seçimlerin galibi sarı liste oldu. Sarı listenin adayı mevcut başkan Süleyman Kozuva 10 meslek grubunu, mavi liste adayı Rahmi Yılmaz ise 2 meslek grubunu kazandı.

Sabah saat 08.00'de başlayan seçimlerde her iki listenin ekibi oda önüne kurdukları stantlarda oy kullanacak üyelerle irtibata geçti. Sandıkları kapanma saati olan 17.00'ye kadar hummalı çalışma yapan her iki listenin ekibi centilmence seçime girdi. Sarı listenin başkan adayı mevcut başkan Süleyman Kozuva ile mavi liste adayı Rahmi Yılmaz, oda kapısında üyeleri karşıladılar. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasında kurulan sandıklara üyelerin ilgisi yoğun oldu.

Seçimde her iki liste ekipleri de oy kullanacak üyeleri odaya toplamak için yoğun bir çalışma sarf etti. Saatler ilerledikçe her iki liste ekipleri heyecanla sonuçları bekledi. Süleyman Kozuva ile Rahmi Yılmaz oy kullanmaya gelen üyelerle yakından ilgilenirken, Çerkezköy TSO'nun her katına 3'er sandık kuruldu.

12 meslek grubunda sarı liste 10 grupta birinci olurken, mavi liste 2 meslek grubunda birinci oldu. Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından Kozuva ve sarı liste destekçileri zaferlerini Demet Akalın'ın 'Oh olsun' ve Seda Üren'in 'Güle güle' şarkısıyla kutlayarak mavi listeye gönderme yaptı. Sarı liste destekçileri oda önünde çalan şarkılar eşliğinde seçim galibiyetlerini doyasıya kutladı.

Burada kısa bir konuşma yapan Başkan Süleyman Kozuva, öncelikle ekibindeki kadınlara ve sarı listeye destek verenlere teşekkür etti. Kesin olmayan seçim sonuçlarına göre sarı listenin meclise 28 üye, mavi listenin ise 5 üye sokacağı tahmin edilirken, Rahmi Yılmaz'da da meclis üyesi olacak.

33 meclis üyesi kendi aralarından yapacakları ilk toplantıda yönetim kurulu başkanını belirleyecek. Bu isim ise mevcut başkan Süleyman Kozuva olacağına kesin gözüyle bakılırken, meclisin önümüzdeki günlerde toplanması bekleniyor. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Çerkezköy Tso'da 'Yeniden Kozuva' Dönemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement