Chic Frog By Deniz Akkaya Ürünleri Limangokıds’te - Son Dakika
Ekonomi

Chic Frog By Deniz Akkaya Ürünleri Limangokıds’te

Chic Frog By Deniz Akkaya Ürünleri Limangokıds’te

Anne Ve Babaların Vazgeçilmez "Private Shopping" Adresi Limangokids.Com, Çocuklar İçin Birbirinden Özel Ürünler Sunmaya Devam Ediyor.

04.05.2011 00:52

Hamileler ve 0-13 yaş arasındaki bebek ve çocuklar için sunulan ürünlerle öncü private shopping platformu olan limangokids.com'da 3-7 Mayıs tarihleri arasında kaçırılmaması gereken bir kampanya var. Deniz Akkaya'nın sahibi olduğu, tanınmış ünlü çocuk moda markalarını aynı çatı altında buluşturan Chic Frog By Deniz Akkaya mağazasının ürünleri 3-7 Mayıs tarihleri arasında limangoKIDS'te satışa sunuluyor. limangoKIDS için Zeynel Abidin Ağgül'ün çektiği fotoğraflarla renklenen bu özel kampanyayı kaçırmayın.

Üyeliğin ücretsiz olduğu limangokids.com'da kullanılan 3D Secure sistemi sayesinde tüm alışverişler en yüksek güvenlik seviyesinde gerçekleşiyor. Üstelik limangokids.com'da vade farksız 12 aya varan taksitli ödeme avantajı sunuluyor.

limangoKIDS'ten yalnızca limango, limangoKIDS ve limangoTECH üyeleri alışveriş yapabiliyor. Bunun için de limango, limangoTECH ya da limangoKIDS üyesi bir tanıdığınızdan davet almanız gerekiyor. Eğer limango'ya üye olan bir tanıdığınız varsa, sitedeki forma onun e-posta adresini yazarak başvuruda bulunabiliyorsunuz. limango üyesi bir tanıdığınız yoksa sitenin giriş sayfasında yer alan başvuru sayfasına yönlendiriliyorsunuz. Başvurunuz limango tarafından inceleniyor ve üyeliğiniz hakkında tarafınıza bilgi iletiliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Ekonomi Chic Frog By Deniz Akkaya Ürünleri Limangokıds’te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement