Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Demir, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı - Son Dakika
Ekonomi

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Demir, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

30.12.2022 16:54  Güncelleme: 19:05

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Demir, AA foto muhabirlerinin yurt içinde ve dışında çektiği, "haber", "spor" ve "çevre-yaşam" kategorilerindeki fotoğrafları inceledi.

Spor kategorisinde, Arife Karakum'un "Paylaşılamayan" fotoğrafını seçen Demir, haber kategorisinde Doğukan Keskinkılıç'ın "Gece uçuşu" ve Mustafa Çiftçi'nin "Operasyon başlıyor" karesine oy verdi.??????

Demir, çevre ve yaşam kategorisinde ise oyunu, Mustafa Hassona'nın "Masumiyet" ve Mustafa Çiftçi'nin "Havadan müdahale" fotoğraflarından yana kullandı.

Oylamanın ardından fotoğraflar hakkında yorum yapan Demir, "Hepsi çok güzel fotoğraflar, seçmek de kolay değil, insan kararsız kalıyor. Bazı karelere fotoğrafçılık açısından bazen de ilgi alanımız açısından kalbimiz ısınıyor ve arada kararsız kaldığımız oluyor. Fotoğrafçılık ve verdikleri mesaj açısından hepsi çok güzel ve ilginç fotoğraflar. 'Dünyada neler oluyor' derken, buraya bakmak yeterli bence. Bütün arkadaşları tebrik ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Demir, AA\'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı
Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Demir, AA'nın 'Yılın Fotoğrafları' oylamasına katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement