Denizbank, Yeni Altın Fonunu Halka Arz Edecek - Son Dakika
Ekonomi

Denizbank, Yeni Altın Fonunu Halka Arz Edecek

Denizbank, Yeni Altın Fonunu Halka Arz Edecek

DenizBank, altın fiyatlarındaki yükselişe yatırım yapmak isteyenler yatırımcılar için geliştirilen "Denizbank Yüzde 100 Anapara Koruma Amaçlı Altının Yükseleceğini Öngören Fon"nu, 30 Ocak - 3 Şubat tarihleri arasında halka arz edecek DenizBank,...

27.01.2012 11:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DenizBank, altın fiyatlarındaki yükselişe yatırım yapmak isteyenler yatırımcılar için geliştirilen "Denizbank Yüzde 100 Anapara Koruma Amaçlı Altının Yükseleceğini Öngören Fon"nu, 30 Ocak - 3 Şubat tarihleri arasında halka arz edecek DenizBank, altın fiyatlarındaki yükselişe yatırım yapmak isteyenler yatırımcılar için yeni altın fonunu 30 Ocak-3 Şubat tarihleri arasında halka arz edecek.

Denizbank'tan yapılan açıklamaya göre, banka, önümüzdeki 1 yıllık dönemde altının yükseleceğini düşünen ve aynı zamanda anaparadan kayıp yaşama riskini almak istemeyen yatırımcılar için "Denizbank yüzde 100 Anapara koruma Amaçlı Altının Yükseleceğini Öngören Fon"u geliştirdi. Bankanın yeni fonundan yararlanabilmek için yatırımcıların 30 Ocak - 3 Şubat 2012 tarihleri arasında bir DenizBank şubesine uğraması veya www.denizbank.com üzerinden internet şubesine girmesi yeterli olacak. Başvuru tarihleri geçtikten sonra bu fondan almak mümkün olmayacak. Fondan en az 5 bin TL olmak üzere istenildiği tutarda alınabilecek. Fonun vadesi ise 383 gün olacak.

-"YENİ SEÇENEKLER DE SUNULACAK"-

DenizBank Perakende Bankacılık Grubu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk, çıkardıkları yeni fon ile yatırımcılara yeni bir enstrüman daha sunduklarını belirterek, şunları söyledi:

"Yeni enstrümanımızın yüzde 100 anapara korumasını hedefleyen bir fon olması, altının güvenli liman olarak sıkça tercih edilmesi, enflasyonist baskıların ön plana çıktığı dönemlerde değerli madenlere olan ilginin artması yeni ürünümüzü cazip kılan faktörler arasında yer alıyor. DenizBank, bundan sonra da ürün yelpazesini genişleterek yatırımcılara daha çok seçenek sunacak." - İstanbul

Kaynak: ANKA

Son Dakika Ekonomi Denizbank, Yeni Altın Fonunu Halka Arz Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement