Düzeltme "Kalkınma Bakanı Yılmaz" Başlıklı Haberimizin Son Paragrafında Yer Alan "Yaklaşık 2 Milyon... - Son Dakika
Ekonomi

Düzeltme "Kalkınma Bakanı Yılmaz" Başlıklı Haberimizin Son Paragrafında Yer Alan "Yaklaşık 2 Milyon...

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Vakıflar Genel Müdürlüğünün Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki kiracılarının Kasım 2015-Nisan 2016 tarihleri arasındaki tüm kira borçlarını affettiğini bildirdi.

02.04.2016 12:48

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Vakıflar Genel Müdürlüğünün Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki kiracılarının Kasım 2015-Nisan 2016 tarihleri arasındaki tüm kira borçlarını affettiğini bildirdi.

Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, Sur bölgesinde yaşanan çatışmalar sonucunda zarar gören vatandaşlara bir desteğin de Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından verildiğini aktardı.

Genel Müdürlüğün Diyarbakır Sur ilçesindeki 582 kiracısı için bu yıl kira artışı yapmadığını belirten Yılmaz, şunları kaydetti:

"Vakıflar Genel Müdürlüğü, kirasını ödemeyenler için de herhangi bir hukuki işlem başlatmamış, var olan kira borçlarını da ötelemiştir. Genel Müdürlüğümüz, bununla da kalmamış, yeni bir kararla Kasım 2015-Nisan 2016 tarihleri arasında yani dükkanların kapalı olduğu dönemdeki tüm kira borçlarını affetti. Yaklaşık 2 milyon 200 bin lira tutarındaki vakıf kira bedeli, Vakıflar Genel Müdürlüğümüzün kiracısı durumundaki vatandaşlarımızdan alınmayacaktır. Göstermiş oldukları desteklerinden dolayı Vakıflar Genel Müdürlüğümüze teşekkürlerimi sunarım."

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Düzeltme 'Kalkınma Bakanı Yılmaz' Başlıklı Haberimizin Son Paragrafında Yer Alan 'Yaklaşık 2 Milyon... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement