Egemen Bağış'ın Vakkocu Eşi:hazırdan Yemeye Dağ Dayanmaz - Son Dakika
Ekonomi

Egemen Bağış'ın Vakkocu Eşi:hazırdan Yemeye Dağ Dayanmaz

Egemen Bağış\'ın Vakkocu Eşi:hazırdan Yemeye Dağ Dayanmaz

Vakko Butik Açarak Dikkatleri Üzerine Çeken Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış'ın Eşi Beyhan Bağış, "Egemen Bağış'ın Eşi Olduğum İçin Eksiden Başlıyorum" Dedi.

24.10.2009 05:24

Vakko Butik açarak dikkatleri üzerine çeken Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış’ın eşi Beyhan Bağış, “Egemen Bağış’ın eşi olduğum için eksiden başlıyorum” dedi.

Perakende Güneşi Ödülleri’nin verildiği törende sorularımızı yanıtlayan Beyhan Bağış, “ABD’de gelirimiz var ama nereye kadar. Hazıra dağlar dayanmaz. Çocuklarımın kolej eğitimini tamamlayabilmeliri için burada da çalışmamız lazım. Ben Egemen Bağış’ın eşi olduğum için eksiden başlıyorum. Ben, Egemen Bağış’ın karısı olduğum için değil, Beyhan Bağış olarak yapıyorum bu işleri” dedi. Mağazacılık deneyimi olduğunu vurgulayan Beyhan Bağış, şöyle konuştu: “Zaten mağazacılıkta da tecrübem var. New York’ta kendi mağazamı işlettim. Türkiye’de büyük perakende gruplarında çalıştım. Ben Bursa’da da tanınmış bir ailenin kızıydım. Orada da babasının kızı olarak anılırdım. Hep böyle oldu, Hep eksiden başladım.”

Vakko’nun daha önce çalıştığı bir kurum olduğunu hatırlatan Beyhan Bağış, “Orada deponun başındaki adam da beni tanır, nakliyenin başındaki adam da. Bu yüzden Vakko ile kolay uyum sağladım. Mağazalar çok başarılı gidiyor” dedi. Beyhan Bağış, “Yeni Vakko Butik açma planlarınız var mı” sorusuna, “Olabilir. Başka bir markanın butiğini açar mıyım bilmiyorum. Tabii Vakko ile başladım Vakko ile devam etmek daha iyi olur ama ne olacağı belli olmaz” yanıtını verdi.

Yüzde 50 arttı

Beyhan Bağış, “Egemen Bağış’ın eşi olarak eksiden başlıyorum” dese de, birkaç gün önce gazetecilerle sohbet toplantısı düzenleyen Vakko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko, bu konudaki sorular üzerine, şunları dile getirmişti: “Beyhan Bağış’ın Astoria’daki mağazamızı devralmasıyla orada satışlar yüzde 50 arttı. Keşke yeni mağazalar açsa.”

Kerim Kerimol için ‘fizan’a da giderim

PERAKENDE Günleri 09’un kapanışında, Hürriyet Gazetesi’nin sponsorluğunda düzenlenen Perakende Güneşi Ödülleri Balosu festival havasında gerçekleşti. CardFinans’ın sponsor olduğu Perakende Güneşi Ödülleri’nde, Yaşam Boyu Başarı Ödülünü, Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Osman Boyner’in, 37 yıl önce Beymen’in temellerini birlikte attığı Kerim Kerimol aldı. Kerimol’a ödülünü veren Boyner, “Beni ödül töreni için aradılar. ‘Bir yanlışlık olmalı, dedim. ‘Yaşam Boyu Başarı Ödülü’nü benim vereceğimi söylediler. Sonra bir telefon daha geldi ve ödül verilecek kişinin ismini duyunca her şey değişti. Onun için değil İstanbul’a gelmek Fizan’a bile giderim. Onun için kardeşim diyebilirim” dedi.

Perakende Güneşi kimlere doğdu

SOYSAL Danışmanlık’ın Düzenlediği Perakende Günleri kapsamında verilen Perakende Güneşi ödülerini alanlar şöyle:

Yaşam Boyu Başarı Ödülü: Kerim Kerimol

En Beğenilen Perakende Kuruluşu Ödülü: İstikbal ve McDonald’s

En Başarılı Profesyonel Yönetici Ödülü-Mağazalar: Aslı Karadeniz (Boyner Büyük Mağazacılık Genel Müdürü)

En Başarılı Profesyonel Yönetici Ödülü - Marketler: Alp Özpamukçu (Koçtaş Genel Müdürü)

En Başarılı Profesyonel Yönetici Ödülü - Alışveriş Merkezleri: Hüseyin Okumuş (Metro Group Asset Management AVM Yönetim Müdürü)

Yılın Mağaza Müdürü Ödülü: Metin Demirbaş (GNC)

Yılın Yerel Market Müdürü Ödülü: Cevat Çelik (Fon Gıda)

Perakendeye Katkı Ödülü: Gündüz Bayer (Metro Group Asset Management Türkiye Genel Müdürü)

En Başarılı İnsan Kaynakları Uygulaması Ödülü: Groseri Market

Juri Özel Ödülü: Aziz Bulgu

Perakendeye Hizmet Özel Ödülü: Nuşin Oral

CardFinans Özel Ödülü: İstanbul Doors Restaurant Group

Benzeş, stand-up yaptı, 1500 Euro aldı

PERAKENDE Güneşi Ödülleri’nin verildiği törende APS Giyim’in patronu, Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği’nin (TGSD) eski başkanlarından Osman Benzeş’e, “stand-up” görevi düştü. Sahnede 10-15 dakika kalıp, katılımcıları güldüren anekdotlar anlatan Osman Benzeş’e 1500 Euro ücret ödendi. Benzeş, “Biz aslında Suat Soysal’la 2 bin Euro’da anlaşmıştık” dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi Egemen Bağış'ın Vakkocu Eşi:hazırdan Yemeye Dağ Dayanmaz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement