FORBES 'En Zengin 100 Türk' Listesine 9 Yeni İsim Katıldı - Son Dakika
Ekonomi

FORBES 'En Zengin 100 Türk' Listesine 9 Yeni İsim Katıldı

FORBES \'En Zengin 100 Türk\' Listesine 9 Yeni İsim Katıldı

FORBES Türkiye, bu yıl 12'nci kez hazırladığı 'En Zengin 100 Türk' listesini açıkladı. Listede dokuz yeni isim yer aldı.

02.03.2017 15:18  Güncelleme: 15:19

FORBES Türkiye, bu yıl 12'nci kez hazırladığı 'En Zengin 100 Türk' listesini açıkladı. Listede dokuz yeni isim yer aldı. Samumed şirketi sahibi Osman Kibar listeye 2 milyar dolarla giriş yaptı.

YURTDIŞINDAN DA LİSTEYE GİRENLER VAR

Samumed şirketi sahibi Osman Kibar listeye ABD'den 2 milyar dolarla giriş yaptı. İnternet güvenlik şirketi Comodo'nun kurucusu Melih Abdulhayoğlu 700 milyon dolarlık servetiyle ABD'den listeye giren diğer yeni isim olarak göze çarptı. Cafer Mahiroğlu ise İngiltere'den FORBES 100'e girdi. Uzay mekiği tasarlayan Eren ve Fatih Özmen çifti, Chobani markasıyla Hamdi Ulukaya ve İzak Şenbahar geçen yıl da listedeydi. FORBES Türkiye'nin 'Uç Beyleri' olarak tanımladığı bu isimlerin toplam serveti ise 7 milyar doları geçti. FORBES Türkiye'nin açıkladığı 'FORBES 100' listesinde, dolar milyarderi olarak yer alan 31 ismin FORBES ABD'nin yakında açıklayacağı 'Global Milyarderler' listesine gireceği bildirildi.

Son Dakika Ekonomi FORBES 'En Zengin 100 Türk' Listesine 9 Yeni İsim Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement