General Mills, Çin'de dondurma işini büyütmek için fırsatlar görüyor - Son Dakika
Ekonomi

General Mills, Çin'de dondurma işini büyütmek için fırsatlar görüyor

General Mills Uluslararası Pazarlama Başkan Yardımcısı Peter Everett'e göre, Çin pazarının önemi ve stratejik konumu nedeniyle şirket, dondurma işini büyütmek için önemli fırsatlar olduğunu belirtti. Şirket, Çin pazarına yatırım yapmaya ve yeni ürünler getirmeye devam edecek. Çinli tüketicilerin kalite ve yenilik taleplerine uygun olduğunu düşünen General Mills, dijital etkileşim kurmanın yeni yollarını bulmak için çalışmalarını sürdürecek. Haagen-Dazs ürünleriyle tanınan şirketin Çin'deki merkezi Shanghai'da bulunuyor.

20.06.2023 15:24

Küresel gıda devi General Mills, Çin pazarının önemi ve stratejik konumu nedeniyle bu ülkede dondurma işini büyütmek için önemli fırsatlar olduğunu belirtti.

General Mills Uluslararası Pazarlama Başkan Yardımcısı Peter Everett'e göre şirket, Çin pazarına yatırım yapmaya ve yeni ürünler getirmeye devam edecek.

SES (İngilizce): PETER EVERETT, General Mills Uluslararası Pazarlama Başkan Yardımcısı

"Çin'de dondurma işimizi büyütmek için önemli bir fırsat olduğunu görüyoruz. Geçen yıl pandemi dinamikleri nedeniyle çok zorlu bir ortamda pazarda büyüme gösterdik. Şimdi ise pandemiden çıkıyoruz ve işimizin büyümesi anlamında gerçek bir patlama yaşıyoruz. Çinli tüketiciler özellikle kalite ve yenilik talep ediyor, bu nedenle markamızın ve faaliyetlerimizin Çin'deki tüketicilerin arayışına çok uygun olduğunu düşünüyoruz. Dolayısıyla yatırım yapmaya, pazara yeni ürünler sunmaya ve tüketicileri memnun etmenin yeni yollarını aramaya devam ediyoruz. Çin'deki tüketiciler son birkaç yılda dijital faaliyetlerini çok daha artırdı. Dolayısıyla Çin genelindeki tüketicilerle dijital etkileşim kurmanın yeni yollarını bulmak, hedeflerimizin bir parçasını oluşturuyor."

Haagen-Dazs ürünleriyle tanınan General Mills'in Çin'deki merkezi Shanghai'da bulunuyor.

Xinhua Haber Ajansı muhabirleri Çin'in Shanghai kentinden bildiriyor. (XHTV)

General Mills, Çin\'de dondurma işini büyütmek için fırsatlar görüyor
Kaynak: Xinhua

Son Dakika Ekonomi General Mills, Çin'de dondurma işini büyütmek için fırsatlar görüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement