Gümrük ve Orman Muhafaza Memurlarına Ücretsiz Ulaşım - Son Dakika
Son Dakika Logo

Gümrük ve Orman Muhafaza Memurlarına Ücretsiz Ulaşım

27.03.2026 09:02

Gümrük ve orman muhafaza memurları, 2027 sonuna kadar toplu taşıma hizmetlerinden ücretsiz faydalanacak.

Gümrük muhafaza memurları ile orman muhafaza memurları, toplu taşıma hizmetlerinden 2027 sonuna kadar ücretsiz yararlanmayı sürdürecek.

Kamu kurum ve kuruluşlarının ürettikleri bazı mal ve hizmetlerden ücretsiz veya indirimli olarak faydalanacakların tespitine ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre Ticaret Bakanlığında görevli resmi üniformalı gümrük muhafaza memurları ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü ile Orman Genel Müdürlüğünde görevli resmi üniformalı orman muhafaza memurları, belediyeler ve bağlı kuruluşları ile bunların kurduğu birlik, müessese, işletme ve şirketlerce yürütülen toplu taşıma hizmetlerinden 31 Aralık 2027'ye kadar ücretsiz yararlanabilecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Gümrük ve Orman Muhafaza Memurlarına Ücretsiz Ulaşım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement