"İşlem Sözüne Bedava Kredi" - Son Dakika
Ekonomi

"İşlem Sözüne Bedava Kredi"

"İşlem Sözüne Bedava Kredi"

CardFinans'tan işlem sözüne market-benzin indirimi veya bedava kredi!

20.01.2012 14:06

CardFinans, indirim veya nakit sıkıntısı çeken müşterilerinin haftalık işlem sözüne market ve akaryakıt alışverişlerinde %5 indirim veya 1.000 TL Bedava Kredi kullanma sağlıyor.

Türkiye'nin ilk taksitli kredi kartı CardFinans, "İşlem Sözüne Bedava Kredi" fırsatıyla, sıfır faizli, dosya masrafsız 1.000 TL krediyi 6 ay geri ödeme imkanı ile sunuyor. Market-Benzin İndirimi fırsatıyla ise 6 ay süresince Finansbank POS'larından yapılacak 50 TL ve üzeri alışverişlerde %5 indirim imkanı sağlanıyor.

Kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerin kayıt olmaları ve 24 hafta süresince her hafta CardFinans'ları ile 3 adet 20 TL üzeri işlem sözü vermeleri gerekiyor. Kampanyaya katılım talepleri 444 0 900 Finansbank Telefon Bankacılığı üzerinden veya %5 indirim fırsatı için "İNDİRİM", 1.000 TL Bedava Kredi için ise "BEDAVA" yazıp 2273'e SMS atılarak bildirilebiliyor. Katılım talepleri alınan müşteriler Banka tarafından aranarak uygun olmaları durumunda kampanyaya dahil edilecekler. Kampanya ile ilgili tüm detaylara www.cardfinans.com.tr'de.

CardFinans sahibi olmayanlar Finansbank Şubeleri, 444 0 900 Finansbank Telefon Bankacılığı, www.cardfinans.com.tr veya www.finansbank.com.tr kanallarının yanı sıra, TC Kimlik Numaralarını kısa mesajla 2273'e göndererek veya "15 Dakikada CardFinans" şubelerinden kart başvurusu yapabiliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Ekonomi 'İşlem Sözüne Bedava Kredi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement