İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı C.tanıl Küçük Açıklaması - Son Dakika
Ekonomi

İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı C.tanıl Küçük Açıklaması

İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı C.tanıl Küçük Açıklaması

İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı C.Tanıl Küçük, hayatını kaybeden Borusan Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Asım Kocabıyık'ın saydığı ve sevdiği bir büyüğü olduğunu belirterek, "Kurucusu olduğu Borusan Holding'i, ekonomik başarıların"...

28.12.2012 15:12

İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı C. Tanıl Küçük, hayatını kaybeden Borusan Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Asım Kocabıyık'ın saydığı ve sevdiği bir büyüğü olduğunu belirterek, "Kurucusu olduğu Borusan Holding'i, ekonomik başarıların yanına, eğitime, sanata ve kültüre destek veren çağdaş bir anlayışı da ekleyerek, Türkiye'nin en büyük ve en saygın gruplarından biri haline getirmeyi başardı" dedi.

Küçük, Kocabıyık'ın vefatı nedeniyle taziye mesajı yayınladı.

Kocabıyık'ın çalışkan, dürüst ve mütevazı sanayici kimliğinin yanı sıra, hayırseverliği ve erdemli duruşu ile de örnek bir insan olduğunu aktaran Kocabıyık, "Odamıza büyük emekleri geçen ve hatırası her zaman bizlere ışık tutacak olan onur üyemiz, çok değerli büyüğümüz Asım Kocabıyık'ı saygı ve sevgiyle anıyor, kendisine Allah'tan rahmet, başta ailesi olmak üzere tüm yakınlarına, çalışanlarına ve sanayi camiamıza da baş sağlığı ve sabır diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Muhabir: Sümeyye Dalkılınç

Yayıncı: Ali Bayaslan - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı C.tanıl Küçük Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement