KAZANMAKMAK'ın Üye Sayısı 100 Bini Aştı - Son Dakika
Ekonomi

KAZANMAKMAK'ın Üye Sayısı 100 Bini Aştı

KAZANMAKMAK\'ın Üye Sayısı 100 Bini Aştı

KAZANMAKMAK 24 Mart 2012'ye kadar programa kayıt yaptıran üyelerine ev ve araba kazanma şansı sunuyor.

23.03.2012 11:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Telekom ve TTNET'in müşterilerine çeşitli avantajlar sunmak için kurdukları ayrıcalıklar kulübü KAZANMAKMAK 3 ayda 100 bini aşkın üyeye ulaştı. Yeni üyelerini birbirinden değerli ödüller kazanma fırsatı ile karşılayan ayrıcalıklar kulübü KAZANMAKMAK 24 Mart 2012'ye kadar programa kayıt yaptıran üyelerine ev ve araba kazanma şansı sunuyor.

Türkiye'nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom ve Türkiye'nin iletişim ve eğlence şirketi olan TTNET işbirliği ile kurulan ve müşterilerine puan kazandırarak birçok hediye ve indirim ayrıcalıkları sunan KAZANMAKMAK programı yoğun ilgi görüyor.

Ayrıcalıklar kulübü KAZANMAKMAK'ın Türk Telekom ve TTNET müşterilerinden oluşan 100 bini aşkın üyesi arasında yapılacak çekilişle 1 kişi Sinpaş Bosphorus City'den 2+1 daire, 3 kişi BMW 316i Comfort otomobil, 10 Kişi Samsung 40'' 3D LED TV, 10 Kişi Motorola XOOM kazanma şansı yakalayacak.

Ayrıca KAZANMAKMAK üyeleri Türk Telekom ve TTNET'ten yapacakları işlemlerden kazanacakları KAZAN PUAN'ları Türk Telekom ve TTNET ürünleri alarak değerlendirebilecekleri gibi anlaşmalı firmalardan hediye çekleri alarak da kullanabiliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Ekonomi KAZANMAKMAK'ın Üye Sayısı 100 Bini Aştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement