Kuşadası'nda Vergi Rekortmenlerine Ödül - Son Dakika
Ekonomi

Kuşadası'nda Vergi Rekortmenlerine Ödül

Kuşadası\'nda Vergi Rekortmenlerine Ödül

Kuşadası'nda 2012 yılı kazançlarına göre gelir ve kurumlar vergisi vergi rekortmenleri seçilen mükellefler, Kuşadası Ticaret Odası tarafından düzenlenen törenle ödüllendirildi.

24.11.2013 18:15

Kuşadası'nda 2012 yılı kazançlarına göre gelir ve kurumlar vergisi vergi rekortmenleri seçilen mükellefler, Kuşadası Ticaret Odası tarafından düzenlenen törenle ödüllendirildi. Ödül töreni öncesinde düzenlenen kokteylde, Kuşadası Ticaret Odası'nın yayın organı olan Kuşadası Güvercin dergisinin 4. doğum günü pastası kesilirken, ödül töreni sonunda Kuşadası Ticaret Odası fotoğraf yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Kuşadası Ticaret Odası'nda düzenlenen ödül töreninde konuşan Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, oda olarak geldikleri noktanın gurur verici olduğunu belirterek, "Sadece güçlü kurum olmak yetmez. Kuşadası'ndaki tüm kurumlar el ele vererek halkın yüzünü güldürmelidir. Kuşadası olarak amacımız, turizmde hak ettiğimiz yere gelmektir. Bunu ancak birlikte başarabiliriz. Vergi rekortmeni olarak ödül alan tüm üyelerimize teşekkür ederim" dedi.

Kuşadası Vergi Dairesi Müdürü Hulki Sarıoğlu ise Türkiye'nin en önemli kaynağının vergi olduğunu belirterek, "Öncelikli hedeflerimizden birisi de kayıt dışı ile mücadeledir. Zira geleceğimizi, toplum olarak iyi bir miras bırakmak zorundayız. Vergi rekortmeni olarak dereceye girenlere örnek teşkil ettikleri için teşekkür ederim" dedi.

Kuşadası'nda 2012 yılı kurumlar vergisinde listeye giren Diana Otel Yatırımları ve İşletmeciliği A.Ş., Diana Turizm Otelcilik Ticaret ve Sanayi A.Ş. ve Esen Turizm İşletmeciliği ve Ticaret Anonim Şirketi yetkililerine ödül verildi. Kurumlar Vergisi sıralamasında Kuşadası Belediyesi de işletme müdürlüğünün faaliyetleriyle Kuşadası'nda vergi rekortmeni olarak, ödüle layık görüldü. Daha sonra gelir vergisi kategorisinde dereceye giren Kadri Çelik, Gürsel Tonbul ve Yılmaz Dülger ödüllerini aldı. Rekortmenlere ödüllerini Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, Kuşadası Vergi Dairesi Müdürü Hulki Sarıoğlu, Kuşadası Emniyet Müdürü Mustafa Topal ile Kuşadası Ticaret Odası yönetim kurulu üyeleri verdi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Kuşadası'nda Vergi Rekortmenlerine Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement