Memleketinin lezzetini getirdi genç yaşta kendi işinin patron oldu - Son Dakika
Ekonomi

Memleketinin lezzetini getirdi genç yaşta kendi işinin patron oldu

Memleketinin lezzetini getirdi genç yaşta kendi işinin patron oldu Bursa'ya bici bici muhallebiyi sevdirdi yok satıyor Bursa'da mesleğini bırakarak memleketinin lezzetini satmaya başladı genç yaşında iş adamı oldu.

26.06.2022 09:54  Güncelleme: 11:01

Memleketinin lezzetini getirdi genç yaşta kendi işinin patron oldu

Bursa'ya bici bici muhallebiyi sevdirdi yok satıyor

BURSA - Bursa'da mesleğini bırakarak memleketinin lezzetini satmaya başladı genç yaşında iş adamı oldu.

Yıldırım ilçesinde yaşayan Gökay Başdan, babasının tayini çıktığı için Bursa'ya yerleşti. Burada basın sektöründe çalışan genç adam daha sonra memleketi Adana'nın lezzeti olan bici bici muhallebiyi satmaya karar verdi. İmalat hanede kendisinin hazırladığı muhallebiyle yaptığı bici bici muhallebiyi açtığı dükkanda satmaya başladı. Memleketinin lezzetini Bursa'ya sevdirmeyi başardı. Şimdi gelen yoğun talebi karşılamak için var gücüyle çalışıyor. Yaz günlerinde buzla servis edilen bici bici muhallebi serinlemek isteyen vatandaşlar tarafından yoğun talep görüyor. Başdan, her gün yüzlerce bici bici muhallebi satışı yapıyor. Geçtiğimiz yıl başladığı satışlarını her geçen gün arttırarak 26 yaşında patron olmayı başardı.

Memleketinin lezzetini Bursa'ya sevdirdiğini ifade eden Gökay Başdan, "Bursa'da 3 yıl muhabirlik yaptım. Sonra Adanalı olduğum aklıma geldi. Memleketimin lezzetlerini Bursa'da tanıtmalıyım diye düşündüm. Mesleğimi bırakarak açtığım dükkanda bici bici muhallebi satmaya başladım Bursalılar bu lezzeti çok sevdi her geçen gün satışlarım katlanarak artıyor. Yazın sıcak günlerinde buzla servis ettiğim bu lezzet insanları serinlettiği için yoğun talep görüyor. Her gün yüzlerce porsiyon bicİ bici muhallebi satışı yapıyorum Her geçen gün satışlar artıyor. Genç yaşımda patron oldum. bundan sonraki hedefim şubeler açarak işimi daha da büyütmek" dedi.

Memleketinin lezzetini getirdi genç yaşta kendi işinin patron oldu
Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Memleketinin lezzetini getirdi genç yaşta kendi işinin patron oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement