Merkez Bankası Başkanı Murat Çetinkaya: "Enflasyonun Şubat ve Mart Aylarında Çift Haneye Ulaşmasına... - Son Dakika
Son Dakika Logo

Merkez Bankası Başkanı Murat Çetinkaya: "Enflasyonun Şubat ve Mart Aylarında Çift Haneye Ulaşmasına...

24.04.2017 14:16

Merkez Bankası Başkanı Murat Çetinkaya: "Enflasyonun şubat ve mart aylarında çift haneye ulaşmasına yol açan temel unsurlar, işlenmemiş gıda fiyatlarındaki baz etkisi, 2016 yılındaki vergi artışları ve kur geçişkenliği olmuştur.

Merkez Bankası Başkanı Murat Çetinkaya: "Enflasyonun şubat ve mart aylarında çift haneye ulaşmasına yol açan temel unsurlar, işlenmemiş gıda fiyatlarındaki baz etkisi, 2016 yılındaki vergi artışları ve kur geçişkenliği olmuştur."

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Merkez Bankası Başkanı Murat Çetinkaya: 'Enflasyonun Şubat ve Mart Aylarında Çift Haneye Ulaşmasına... - Son Dakika


Advertisement