Pazarlama yönelimli halkla ilişkiler alanında Türkiye’nin öncü PR şirketlerinden MPR, 15 yılı geride bıraktı.
“Marketing PR” kavramının ve uygulamalarının Türkiye’de yerleşmesinde önemli katkıları olan şirket, 15. kuruluş yıldönümünü Feriye Lokantası'nda düzenlediği bir geceyle kutladı.
MPR'ın hizmet verdiği firmalar arasında İş Bankası, Efes Pilsen, Pegasus, Anadolu Hayat Emeklilik, Garanti Koza, Mc Donald’s, Seranit, İndesit Ariston ve Kraft gibi ulusal ve uluslararası markalar yer alıyor.
Eski ve mevcut müşteri şirketlerin kurumsal iletişim direktörleri ve üst düzey yöneticilerinin katıldığı kutlamada konuşan MPR Yönetim Kurulu Başkanı Meral Saçkan, 1994 yılında sahip oldukları amatör ruh ile 15 yılı geride bıraktıklarını belirtti. Saçkan, "15 yıllık süreçte mükemmel bir ekip kurmayı, mükemmel müşterilere hizmet vermeyi, çok ödüllü ve yaratıcı çalışmalara imza atmayı ve pazarlama hedeflerine ulaşmada fark yaratabilmeyi başardık. MPR yola çıktığında Türkiye’de marketing PR bilinmiyordu. Tüm enerjimizi bu alana verdik. Pırıl pırıl kadrolar oluşturduk. Yarattığımız sinerji bir yandan kadromuzu öte yandan da portföyümüzü büyüttü" dedi.
Son Dakika › Ekonomi › Mpr 15'inci Yaşını Kutladı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.