Muş İl İstihdam Kurulu Toplantısı - Son Dakika
Ekonomi

Muş İl İstihdam Kurulu Toplantısı

Muş İl İstihdam Kurulu Toplantısı, Vali Seddar Yavuz başkanlığında gerçekleşti.

27.01.2016 17:37

Muş İl İstihdam Kurulu Toplantısı, Vali Seddar Yavuz başkanlığında gerçekleşti.

Valilik Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıda konuşan Vali Yavuz, İl İstihdam Kurulu'nun, ilin istihdamına yön veren, istihdamı artırmaya yönelik meslek dallarını ve kursları belirleyen, önemli bir kurul olduğunu belirtti.

Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü çalışmaları sayesinde Muş'un 2014 yılında grup dördüncüsü olduğunu aktaran Yavuz, 2015 yılı çalışmaları sunucunda ise grubunda birinci olduğunu ifade etti.

Yavuz, 2015'te Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında, merkez ve bağlı ilçelerdeki kamu kurum kuruluşlarına geçici olarak yerleştirmelerden 4 bin 895 kişinin faydalandığını hatırlatarak, "Bunun dışında diğer tüm program ve kurslardan toplam 12 bin 281 vatandaşımız faydalanmıştır. Tüm arkadaşlarımızı yaptıkları çalışmalardan dolayı tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mehmet Emin Taylan ise toplumsal cinsiyet eşitliği, genç istihdamı, çocuk işçiliği, tarımsal alandaki gelişmeler ve istihdam olanakları, toplum yararına programlar, iş ve işçi talepleri ile Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünün yıl içindeki yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Muş İl İstihdam Kurulu Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement