Nilüfer'de pazarlara sıkı denetim - Son Dakika
Ekonomi

Nilüfer'de pazarlara sıkı denetim

Nilüfer\'de pazarlara sıkı denetim

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem ve Nilüfer İlçe Kaymakamı Avni Oral tam kapanma sürecinde sadece Cumartesi açılan pazarları gezerek, kurallara uyulup uyulmadığını denetlediler.

08.05.2021 15:23  Güncelleme: 15:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem ve Nilüfer İlçe Kaymakamı Avni Oral tam kapanma sürecinde sadece Cumartesi açılan pazarları gezerek, kurallara uyulup uyulmadığını denetlediler. Erdem ve Oral vatandaşlardan pandemi kurallarına hassasiyetle uymalarını istedi.

İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelge kapsamında tam kapanma sürecinde sadece Cumartesi günleri açılan Nilüfer'deki pazar yerlerinde sıkı denetim vardı.

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem de, Nilüfer İlçe Kaymakamı Avni Oral ile birlikte İhsaniye, Ataevler ve Görükle mahallelerindeki pazar alanlarını gezerek vatandaşların ve pazarcı esnafının kurallara uyup uymadığını denetledi. Denetimlere Nilüfer İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Arslan, Nilüfer İlçe Jandarma Komutanı Haydar Kaya ile Bursa Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Refik Aksu da eşlik etti.

Başkan Turgay Erdem ile Kaymakam Avni Oral, pazar alanlarını gezerek vatandaşlara ve pazarcı esnafına koronavirüsle mücadele kapsamında kurallara uymaları için uyarılarda bulundu. Maske, sosyal mesafe ve hijyenin önemine değinen Başkan Erdem ve Kaymakam Avni Oral, vatandaşlara, alınması gereken tedbirler konusunda bilgiler de verdi. Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, kurum olarak alanlarda denetimleri aralıksız bir şekilde sürdürdüklerini ifade ederek, vatandaşlardan da bu süreçte daha hassas olmalarını istedi.

Öte yandan zabıta ekipleri pazar alanlarında kalabalık oluşmaması için giriş ve çıkışları kontrol altına alarak vatandaşların alanda belli sayıda olmasını sağladı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Nilüfer'de pazarlara sıkı denetim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Şimşek: Piyasalar enflasyonun düşeceğine inanmaya başladı
    03:53 Şimşek: Piyasalar enflasyonun düşeceğine inanmaya başladı

    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Uluslararası Finans Enstitüsü (IIF) tarafından düzenlenen Küresel Görünüm Forumu'nda yaptığı konuşmada, piyasaların ve yatırımcıların genel olarak enflasyonun düşeceği ve Orta Vadeli Program'ın (OVP) sonuç vereceğine inanmaya başladığını ifade etti. Şimşek, OVP'nin güçlü ve güvenilir bir çerçeveye sahip olduğunu belirtirken, enflasyonun düşürülmesinin öncelikli hedefleri arasında olduğunu vurguladı. Ayrıca, Türkiye'nin politika önceliklerini anlatan Şimşek, OVP'nin fiyat istikrarını sağlamayı, rekabetçiliği artırmayı ve yapısal reformları gerçekleştirmeyi amaçladığını söyledi.

  • Burdur'da 267 Proje Yürütülüyor
    00:28 Burdur'da 267 Proje Yürütülüyor

    Burdur'da gerçekleşen İl Koordinasyon Kurulu toplantısında, 2024 yılı yatırım planları ele alındı. Toplantıda, Burdur genelinde 267 projenin yürütüldüğü açıklandı.

  • Doğa Koruma Milli Parklar Bitlis Şubesi İl Müdürlüğü, kaçak keklik avlayanlara ceza verdi
    21:49 Doğa Koruma Milli Parklar Bitlis Şubesi İl Müdürlüğü, kaçak keklik avlayanlara ceza verdi

    Doğa Koruma Milli Parklar Bitlis Şubesi İl Müdürlüğü ve Hizan Sağınlı Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan yol kontrollerinde 2 şahsa toplam 34 bin 440 TL idari para cezası verildi. Yapılan operasyonda 4 adet keklik, 4 adet kafes ve 5 adet tuzak ele geçirildi. Keklikler sağlık kontrollerinin ardından doğaya salındı ve kafes ile tuzaklar imha edildi.


Advertisement