Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bayraktar, Türkiye'de otomotiv sektöründe rekabetin çok yoğun olduğunu belirterek, "Heyecanın eksik olmadığı bir sektör. Bu dinamizmin hakkını verecek coşkulu bir gece hazırlığı içindeyiz" dedi.
Markaların satış ve iletişim başarılarını ödüllendirmek için 4. kez düzenlenen ODD Gladyatörleri etkinliği kapsamında, bu yıl toplam 17 dalda ödül verilecek.
Bayraktar, ODD Gladyatörleri'nin otomotiv sektörü tarafından beğenilen ve sabırsızlıkla beklenen bir organizasyon olduğunu belirterek, iletişim kategorilerinde başvurusunu halihazırda yapmış birçok marka olduğunu, yarışmaya katılacak ve projelerini hazırlamakta olan markaların da bulunduğunu aktardı.
Satış ve iletişim cephelerinde çalışmalar devam ederken, bu yıl da sürprizlerin olacağını ifade eden Bayraktar, "Türkiye'de otomotiv, rekabetin çok yoğun olduğu bir alan ve şunu söyleyebilirim ki heyecanın eksik olmadığı bir sektör. Bu dinamizmin hakkını verecek coşkulu bir gece hazırlığı içindeyiz. ODD Gladyatörlerinde ilgi, heyecan ve rekabetin her geçen yıl artmasındaki en önemli unsur, halk oylaması ile otomotiv sektörü meraklılarını da seçim sürecine dahil etmemizdir" değerlendirmesini yaptı.
Bayraktar, geçen yıl markaların iletişim çalışmalarının yaklaşık 55 bin oy aldığı bilgisini vererek, bu yıl katılımın daha da artmasını beklediklerini dile getirdi.
Ödüllerin seçimindeki ilk aşama olan ve bugün başlayan halk oylaması, "www.oddgladyator.com" web sitesi üzerinden 31 Aralık 2013'e kadar devam edecek. 6 Ocak Pazartesi gecesi gerçekleşecek finalde ise jüri, her kategoride en iyi 5 aday arasından ödül kazanan markaları belirleyecek.
Satış Ödülleri kategorisinde, "En Hızlı Büyüyen Hafif Ticari Araç Markası", "En Hızlı Büyüyen Otomobil Markası", "En Çok Satılan Hafif Ticari Araç Modeli", "En Çok Satılan Otomobil Modeli", "En Çok Satılan Hafif Ticari Araç Markası", "En Çok Satılan Otomobil Markası" ve "En Çok Satılan Marka (Otomobil+Hafif Ticari Araç)" belirlenecek.
İletişim Ödülleri kategorisinde ise "Yılın TV Uygulaması", "Yılın Gazete Uygulaması", "Yılın Radyo Uygulaması", "Yılın Dergi Uygulaması", "Yılın Dijital Uygulaması", "Yılın Outdoor Uygulaması", "Yılın Basın Lansmanı", "Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi", "Yılın PR/Etkinlik Uygulaması" ve "Yılın Entegre İletişim Kampanyası" seçilecek.
Satış Ödülleri" kategorisinde birinciler, ODD veri tabanına işlenen yıllık satış adetlerine göre belirlenecek olup, "Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi", "Yılın PR/Etkinlik Uygulaması", "Yılın Entegre İletişim Kampanyası" ve "Yılın Basın Lansmanı" kategorileri halk oylaması dışında değerlendirilecek. - İstanbul
Son Dakika › Ekonomi › Odd Yönetim Kurulu Başkanı Bayraktar Açıklaması - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.