Sakarya Büyükşehir Belediyesi Nehir Çikolata'nın açılışını gerçekleştirdi - Son Dakika
Ekonomi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Nehir Çikolata'nın açılışını gerçekleştirdi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Nehir Çikolata\'nın açılışını gerçekleştirdi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Nehir markasıyla çikolata satış merkezi ve kafeteryanın açılışını törenle gerçekleştirdi. Başkan Ekrem Yüce, vatandaşlara en lezzetli ve özel çikolataları en uygun fiyatlara sunduklarını belirtti. Çikolataların tamamı kendi üretimleri olup, çeşitli aromalara sahiptir. Açılışa birçok belediye başkanı, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

15.07.2023 10:45

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, "Nehir" markasıyla satışa sunduğu çikolata satış merkezi ve kafeteryanın açılışını törenle gerçekleştirdi.

Ofis Sanat Merkezi'nde kafeterya ve satış merkezi konseptiyle hazırlanan Nehir Çikolata'nın açılış kurdelesini kesen Başkan Ekrem Yüce, burada yaptığı konuşmada, "Nehir" markasıyla vatandaşlara en lezzetli ve özel çikolataları en uygun fiyatlara sunduklarını söyledi.

Çikolataların tamamının kendi üretimleri olduğunu anlatan Yüce, bunların içinde sütlü, karamelli, pembe çikolata (ruby), portakal, dolgulu, kuru meyveli çeşitlerin yer aldığını ifade etti.

Nehir markasının büyük emeklerle ortaya çıktığını aktaran Yüce, "Bu merkezimiz, mekanların en tatlısı. Büyük emeklerle ortaya çıkardığımız, ismini "Nehrin Çocukları'ndan esinlendiğimiz Nehir Çikolata evinde kendi üretimimiz çikolatalarımızı hemşerilerimize sunuyoruz. Zengin aromalı kakao çekirdeklerinden en iyi hammadde ile ürettiğimiz çikolatalarımızı, dolgulu çikolata, truff çikolata, dökme çikolata olmak üzere 3 konseptle sunuyoruz." dedi.

Yüce, oturma alanları, tadım bölümleri, göz kamaştıran tezgahlarıyla vatandaşların ilgi gösterdiği Nehir Çikolata satış merkezi, paket satışın yanı sıra Sakaryalıların huzurla vakit geçirerek tadım yapabilecekleri mekan olarak hazırlandığını anlattı.

Vatandaşlara çikolata ikram edilen açılışa, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, Pamukova Belediye Başkanı Güven Övün, STK temsilcileri ve büyükşehir bürokratları ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Sakarya Büyükşehir Belediyesi Nehir Çikolata'nın açılışını gerçekleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement