Sanayi Bakanı Ergün İngiltere'ye Gidiyor - Son Dakika
Ekonomi

Sanayi Bakanı Ergün İngiltere'ye Gidiyor

Sanayi Bakanı Ergün İngiltere\'ye Gidiyor

Nihat Ergün, İngiltere İş, Yenilik ve Yetenekler Bakanı Vince Cable'ın daveti üzerine İngiltere'ye bir çalışma ziyareti gerçekleştirecek

11.06.2013 13:35  Güncelleme: 14:21

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, İngiltere İş, Yenilik ve Yetenekler Bakanı Vince Cable'ın daveti üzerine 12-15 Haziran 2013 tarihleri arasında İngiltere'ye bir çalışma ziyareti gerçekleştirecek Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, İngiltere İş, Yenilik ve Yetenekler Bakanı Vince Cable'ın daveti üzerine 12-15 Haziran 2013 tarihleri arasında İngiltere'ye bir çalışma ziyareti gerçekleştirecek.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, 12-15 Haziran tarihlerinde İngiltere'ye bir çalışma ziyareti gerçekleştirecek olan Bakan Ergün, Londra'daki temasları kapsamında, İngiltere İş, Yenilik ve Yetenekler Bakanı Vince Cable, İngiltere Bilim Bakanı David Willets, İngiltere Üniversiteler Başkanı Eric Thomas ile bir araya gelecek.

Bakan Ergün, İngiltere temasları çerçevesinde Oxford Üniversitesi'ni de ziyaret edecek. Oxford Girişimcilik ve İnovasyon Merkezi'nde incelemelerde bulunacak olan Ergün, üniversite yönetimi ile bir araya gelecek.

-ERGÜN, TECH CİTY'Yİ ZİYARET EDECEK-

Ergün, Londra'da bulunan ve "Silikon Adası" olarak bilinen teknoloji kümelenmesi Tech City'yi de ziyaret edecek.

Bakan Ergün, temasları kapsamında İngiltere'nin en eski ve prestijli okullarından King's College'de akademisyen ve öğrencilere de hitap edecek.

Ergün ayrıca, Piri Reis Haritası'nın 500. Yılı kutlamaları nedeniyle Dünya Denizcilik Örgütü tarafından düzenlenen resepsiyona da katılacak.

British Council ev sahipliğinde düzenlenen akşam yemeğine de katılacak olan Bakan Ergün, Türk-İngiliz Ticaret ve Sanayi Odası üyeleriyle, Türk-İngiliz Akademisyenler Birliği, Türk işadamları, akademisyenler ve sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle de bir araya gelecek.

Londra Bilim Müzesi'ni de gezecek olan Ergün, Londra temaslarının son gününde Anadolu Kültür Festivali'ne de katılacak. - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Ekonomi Sanayi Bakanı Ergün İngiltere'ye Gidiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement