Şanlıurfalı İş Adamları Aso 1. Osb'yi Ziyaret Etti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Şanlıurfalı İş Adamları Aso 1. Osb'yi Ziyaret Etti

26.02.2016 11:05

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, Şanlıurfa'da sanayinin önünün açılması için her konuda desteğe hazır olduklarını bildirdi.

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, Şanlıurfa'da sanayinin önünün açılması için her konuda desteğe hazır olduklarını bildirdi.

ASO'dan yapılan açıklamaya göre, Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi Yöneticileri, KOSGEB temsilcileri ve iş adamlarından oluşan heyet, çeşitli alanlarda işbirliğinin geliştirilmesi ve bölgenin uygulamaları hakkında bilgi almak amacıyla Ankara Sanayi Odası (ASO) 1. Organize Sanayi Bölgesini ziyaret etti.

ASO Başkanı Nurettin Özdebir, ziyarette sanayinin kalkınmadaki önemine dikkati çekti. Şanlıurfa'nın Orta Doğu pazarına hakim bir noktada yer aldığına işaret eden Özdebir, "Bu nedenle sanayinin daha da gelişmesi gerekiyor. Teşvik bölgesi olan Şanlıurfa'da sanayinin önünün açılması için her konuda desteğe hazırız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Şanlıurfalı İş Adamları Aso 1. Osb'yi Ziyaret Etti - Son Dakika


Advertisement