Tisk'ten Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri - Son Dakika
Ekonomi

Tisk'ten Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri

Ford Otosan Yeniköy Fabrikası'nın "Engelli Dostu Bir Fabrika" projesi, Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) tarafından verilen Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri kapsamında büyük ödüle layık görüldü.

30.11.2015 13:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ford Otosan Yeniköy Fabrikası'nın "Engelli Dostu Bir Fabrika" projesi, Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) tarafından verilen Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri kapsamında büyük ödüle layık görüldü.

TİSK'ten yapılan açıklamaya göre, kapsayıcılık, etkililik, iyi uygulama, yenilikçilik, sürdürülebilirlik alanlarında değerlendirilen 58 şirketten 23'ü finale kalırken, bunlardan 9'u ise ödüllendirildi.

Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri için siyasiler, gazeteciler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri oy kullandı.

Yarışmada büyük ödülü Ford Otosan Yeniköy Fabrikası "Engelli Dostu Bir Fabrika" projesiyle kazandı. Kapsayıcılık ödülünü Allianz Türkiye "Maden Kazası Psikososyal Destek" projesiyle, etkililik ödülünü Boyner Büyük Mağazacılık "İyiliğe Dönüştür" projesiyle, iyi uygulama ödülünü Opet Petrolcülük "Opet Trafik Dedektifleri" projesiyle, yenilikçilik ödülünü STFA Yatırım Holding "TEVİTÖL Gelecek Kampı/Geleceğin Seninle Aynı Renk Olsun" projesiyle, sürdürülebilirlik ödülünü ise Visa Europe "Paramı Yönetebiliyorum" projesiyle almaya hak kazandı.

Mercedes-Benz Türk AŞ'nin "İşbaşı Eğitim @MBT" projesiyle özel ödül kazandığı yarışmada, mansiyon ödülleri ise KOBİ kategorisinde KOOPERT'in "Tarımda Doğal Yöntemlerin Tüketici ve Üretici Nezdinde Yaygınlaştırılması" projesi ile Polat Organik Gübre'nin "Tarımsal Artıklardan Gübre Elde Edilmesi" projesini verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Tisk'ten Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement