Türkiye – ABD Ekonomik İlişkileri ve Taik'in Rolü - Son Dakika
Ekonomi

Türkiye – ABD Ekonomik İlişkileri ve Taik'in Rolü

TAİK Başkanı Ekim Alptekin, Türkiye - ABD ekonomik ilişkilerinde TAİK'in rolü hakkında Wise TV'ye açıklamalarda bulundu.

25.02.2016 13:48

TAİK Başkanı Ekim Alptekin, Türkiye - ABD ekonomik ilişkilerinde TAİK'in rolü hakkında Wise TV'ye açıklamalarda bulundu.

Şu anda içinde bulunduğumuz dönemin ülkemiz adına Amerika ile olan ilişkilerimizde çok önemli bir dönem olduğunun altını çizen Alptekin, şunları kaydetti: "Tabi Amerika ile olan ilişkiler her zaman önemliydi. Rusya ile son yaşananlar Türkiye - ABD ilişkilerinin stratejik önemini daha da net ortaya koydu ama bu ilişkinin sadece NATO boyutuyla sınırlı kalmaması gerekiyor. Ekonomik ilişkiler kadar en az askeri ve siyasi ilişkilerinde derinleşmesi gerektiğine inanıyoruz biz. Bu çerçevede de TAİK' in çalışmaları çok önemli en azından iş hayatı olarak burada bize düşeni yapmak üzere TAİK' de bir güç birliği sağlıyoruz. Yönetim kurulunda temsil edilenler için Türkiye'nin en önemli şirketleri diyebilirim ve ağırlıklı yönetim kurulu ve genel müdür düzeyinde temsil ediliyorlar. Yani karar verici yetkiye sahip kişilerin olduğu bir ortam o nedenle de elimizden gelen herhangi bir şey olduğunda etkili ve verimli olabiliyoruz."

Türkiye – ABD Ekonomik İlişkileri ve Taik\'in Rolü
Kaynak: Wise.tv

Son Dakika Ekonomi Türkiye – ABD Ekonomik İlişkileri ve Taik'in Rolü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement