Vakıfbank Genel Müdürü Aydoğan, Kayso'da - Son Dakika
Ekonomi

Vakıfbank Genel Müdürü Aydoğan, Kayso'da

Vakıfbank Genel Müdürü Aydoğan, Kayso\'da

Vakıfbank Genel Müdürü Halil Aydoğan, Genel Müdür Yardımcıları, Bölge ve Şube Müdürlerinden oluşan heyet Kayseri Sanayi Odası'nı ziyaret etti.

25.09.2013 13:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vakıfbank Genel Müdürü Halil Aydoğan, Genel Müdür Yardımcıları, Bölge ve Şube Müdürlerinden oluşan heyet Kayseri Sanayi Odası'nı ziyaret etti.

KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, Vakıflar Bankası'nın son dönemlerde piyasalarda kendini daha fazla hissettirmeye başladığını belirterek, "Sayın Genel Müdür'ün milletvekilliği yaptığı yıllarda mecliste bize çok faydası oldu, bugün de genel müdür olarak karşımızda olmasına çok memnun oldum. Burada da çok büyük hizmetler yapacağından eminiz" dedi. Kayseri'de Vakıflar Bankası'nın bir ağırlığı olduğunu, bundan sonra bu ağırlığı daha da fazla hissedeceklerini ifade eden Boydak, "Yeni bölge müdürlüğü kurmak ve şube sayılarını artırmak sureti ile Kayseri'ye verdikleri önemi ortaya koyuyorlar. Biz de Kayseri'nin sanayi tarafını temsilen bu bankamızın gelişimini memnuniyetle izlemekteyiz. Aslında bu yapılanlar bizim işlerimizi geliştirmemiz için yapılıyor. Bu konuda Kayseri'de bize düşen ne olursa elimizden geldiği kadar yapmaya hazırız. Kendilerine Vakıflar Bankası'nı büyütme yolculuğunda üstün başarılar diliyorum" diye konuştu.

Vakıf Bank Genel Müdürü Halil Aydoğan, Kayseri'nin Cumhuriyet tarihinde hep önemli kentlerden biri olduğunu, bugün de çok ileri düzeyde bir noktaya geldiğini belirterek, bu anlamda Kayseri'ye çok büyük önem verdiklerini söyledi. Genel müdür olduktan sonra bankanın dışa dönük yüzünü geliştirmeye çalıştıklarını ifade eden Aydoğan, bugün Kayserili sanayiciler ile işbirliğini artırmak için burada olduklarını, bundan sonrada bölgeye yatırımlarının devam edeceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi Vakıfbank Genel Müdürü Aydoğan, Kayso'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement