Viop'ta Endeks Kontratı Haftaya Düşüşle Başladı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Viop'ta Endeks Kontratı Haftaya Düşüşle Başladı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Viop\'ta Endeks Kontratı Haftaya Düşüşle Başladı

Borsa İstanbul Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası'nda (VİOP) nisan vadeli BIST 30 endeksine dayalı kontrat, haftaya yaklaşık yüzde 0,2 düşüşle başladı.

Borsa İstanbul Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası'nda (VİOP) nisan vadeli BIST 30 endeksine dayalı kontrat, haftaya yaklaşık yüzde 0,2 düşüşle başladı.

Endeks kontratı, açılışta en düşük 110.275 puanı görmesinin ardından önceki kapanışın 300 puan altında 110.325 seviyelerinde dengelendi. Cuma günü pozitif bir seyir izleyen endeks kontratı, yüzde 0,10 değer kazanarak günü 110.625 puandan tamamladı.

Analistler, bugün yurt içi ve dışında veri akışının sakin olduğunu, teknik açıdan ise endeks kontratının 109.500 seviyesinin destek, 110.800 seviyesinin direnç konumuna geldiğini kaydetti.

Kaynak: AA