Yaza Okey İle Hazırlanın - Son Dakika
Ekonomi

Yaza Okey İle Hazırlanın

Yaza Okey İle Hazırlanın

BA Life Marketing, OKEY ile yeni bir kampanyaya imza attı. OKEY ürünlerinden satın alan herkes yoga, pilates veya dans kurslarında birini kazanıyor.

06.03.2017 16:45  Güncelleme: 16:46

Türkiye'nin ilk "tüketici teşvik ajansı" BA Life Marketing, yeni bir kampanya başlattı. 1 Mart-5 Nisan 2017 tarihleri arasında Watsons mağazalarından kampanyaya dahil olan OKEY ürünlerinden alan herkes bir aylık yoga, pilates veya dans derslerine katılma hakkı elde ediyor. 7 bin 500 kişinin faydalanmasının planlandığı kampanya ile OKEY satışlarının yüzde 50 artması hedefleniyor. Kampanya ile ilgili konuşan BA Life Marketing Genel Müdürü Evrim Mert, "Kurguladığımız kampanyaların temel amacı; bir yandan tüketicide tercih sebebi oluşturarak 'markanın satışını arttırmak'. Diğer yandan ise tüketicinin ödülünü deneyimlerken 'mutlu olmasını sağlamak' ve bu sayede marka ile tüketici arasında duygusal bağ kurmak. OKEY ile birlikte başladığımız yeni kampanyamızda da tüketicilerin yoga, pilates ve dans kurslarını deneyimlemesini sağlıyoruz" diye konuştu.

Kampanya başvuru koşulları

Türkiye genelinde kampanya uygulayıcısı olan Watsons mağazalarından 1 Mart-5 Nisan 2017 tarihleri arasında kampanyaya dahil olan OKEY ürünlerinden alan herkes,adresinde yer alan kampanya web sitesindeki kampanya katılım koşullarını okuyup kabul etmeleri ve bu koşullara uygun olarak kampanyaya katılım başvurusunda bulunmaları halinde bir aylık yoga, pilates veya dans derslerine katılma hakkı kazanıyor.

Tüketicilerin, kendilerine iletilen kampanya katılım kodu ile birlikte, alışveriş fiş veya faturasının tarihi itibari ile 15 gün içerisindeadresine giriş yapıp başvuru formuna ulaşması gerekiyor. Ardından formdaki bilgileri eksiksiz ve gerçeğe uygun olarak doldurması ve alışveriş faturasının fotoğrafını çekmek veya taramak sureti ile sisteme yükleyerek kampanya düzenleyicisine online olarak göndermesi yeterli oluyor.


Son Dakika Ekonomi Yaza Okey İle Hazırlanın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement