Doktor Kıyamet 'Kıyamet' Koparttı - Son Dakika
Finans

Doktor Kıyamet 'Kıyamet' Koparttı

Doktor Kıyamet \'Kıyamet\' Koparttı

Doktor Kıyamet lakaplı ünlü yatırımcı Marc Faber`den sert eleştiri geldi

18.09.2012 11:00

Geçtiğimiz hafta FED'in üçüncü parasal genişleme adımına, Doktor Kıyamet lakaplı ünlü yatırımcı Marc Faber'den sert eleştiri geldi.

Ünlü yatırımcı Marc Faber, merkez bankalarının gevşek para politikalarının, küresel ekonomide şişmeye, patlamaya ve dibe vurmaya neden olarak "dünyayı mahvedeceğini" söyledi.

DÜNYA BORSALARINDAKİ SON DURUM İÇİN TIKLAYIN...

Amerikan para politikasındaki asıl hatanın, paranın, yoldan geçen bir adama ulaşacağı sanrısı olduğunu söyleyen Faber, fakat bu paranın yolunu sıradan bir Amerikalının cebine doğru bulmadığını, yalnızca iyi durumdakileri daha da destekleyerek, varlık fiyatlarını sıçrattığını belirtti.

Faber, "Benim varlıklarımın değeri artıyor; ancak sorumlu bir vatandaş olarak söylemem gerekiyor ki; ABD'deki bu politikalar dünyayı mahvedecek" dedi.

Ünlü yatırımcı ayrıca başta Avrupa ve Çin olmak üzere diğer büyük ekonomilerin de para basacağını öngörerek, bu durumunparanın alım gücünü düşüreceğini söyledi.

Bigpara turuna katılın

Altın fiyatları, döviz fiyatları, dolar, euro, sterlin, canlı borsa, hisse senetleri, hisse fiyatları, dünya borsaları, en çok artan hisseler, en çok azalan hisseler, uzman görüşleri, banka faizleri, VOB, teknik analiz, KAP haberleri

Kaynak: Milliyet.com.tr

Son Dakika Finans Doktor Kıyamet 'Kıyamet' Koparttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement