GTA 5 haritası büyüyor! Yeni eklenecek harita geliştirilme aşamasında - Son Dakika
Gamegar

GTA 5 haritası büyüyor! Yeni eklenecek harita geliştirilme aşamasında

GTA 5 haritası büyüyor! Yeni eklenecek harita geliştirilme aşamasında

Grand Theft Auto 5'in mod geliştiricileri, GTA San Andreas'ın haritasını GTA 5'e eklemek için kolları sıvadıklarını duyurdu. Mod geliştirilmesi tamamlandığında ücretsiz olarak yayınlanacak

01.09.2022 09:39

Yan2295 adlı Twitter kullanıcısının duyurduğu harita modunda San Andreas'ın Las Venturas ve Bone County bölgeleri GTA 5'e eklenecek. Harita şu anlık geliştirilme aşamasında ve mod tamamlandığında ise ücretsiz olarak yayınlanacak.

SAN ANDREAS HARİTASI GTA 5'E MODLANIYOR

Yan2295'in Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Las Venturas ve Bone County'yi GTA 5 haritasına eklemek için bir proje üzerinde çalışan, küçük bir kısmı zaten halka açık olan bir mod yapımcı ekibi var! Nihai haritanın neredeyse orijinal GTA V haritası kadar büyük olmasını planlıyorlar." sözlerine yer verdi.

Las Venturas Team ekibi, modun geliştirilmesi için desteklere açık olduğunu ve kademeli abonelik sistemiyle moda erken erişebilme fırsatı sağlamaktadır.

Las Venturas Team'in geliştirdiği harita modu ile GTA San Andreas'ın Las Venturas ve Bone County bölgeleri GTA 5'e eklenebilecek. Haritanın henüz geliştirme aşamasında olduğu bildirilirken, geliştirilmesi tamamlandığında ise topluluğa ücretsiz olarak sunulacağı açıklandı.

GTA 5 haritası büyüyor! Yeni eklenecek harita geliştirilme aşamasında

Son Dakika Gamegar GTA 5 haritası büyüyor! Yeni eklenecek harita geliştirilme aşamasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement