MultiVersus'un yeni karakteri Gizmo oldu - Son Dakika
Gamegar

MultiVersus'un yeni karakteri Gizmo oldu

MultiVersus\'un yeni karakteri Gizmo oldu

Warner Bros. Games'in oynaması ücretsiz dövüş oyunu MultiVersus'a eklenecek yeni karakter, 1984 korku komedisi Gremlins'ten sevimli kabarık mogwai olan Gizmo oldu.

09.09.2022 11:31  Güncelleme: 11:37

Birçok evrenden karakterlerin tek bir yerde buluştuğu dövüş oyunu MultiVersus'a eklenecek yeni karakter oynanış videosu ile duyuruldu.

GİZMO MULTIVERSUS'A EKLENİYOR

Oynaması ücretsiz 2v2 dövüş oyunu MultiVersus'a yeni karakter eklendi. Geçen ay geliştirici Player First Games, MultiVersus'un DC Comics kahramanı Black Adam ve Gremlins antagonisti Stripe'ı ekleyeceğini açıkladı, ancak onlardan önce oyuna Gizmo filminin canavarca kötü adamının önüne geçti.

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

Gizmo, bahardan gelen kötü niyetli Stripe'in Çoklu Evren için savaşa çekildiğini duyduğunda, onu durdurmak için hemen onu takip etti. Gizmo her zaman bir kahraman olmuştur: Kingston Falls'u kurtarmaya yardım etmek, Clamp Center'daki felaketi önlemek veya (şaşırtıcı derecede uzun) hayatındaki diğer maceralardan herhangi birini önlemek olsun, her zaman masumların beklenmedik bir koruyucusu olmuştur. Bir kutu numaralar ve mistik şarkı söylemesiyle, işlerinde bir İngiliz anahtarı atacağından emin.

Son Dakika Gamegar MultiVersus'un yeni karakteri Gizmo oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement