Afrin'deki Operasyona Şehit Ailelerinden Zeytin Dalı ile Destek - Son Dakika
Genel

Afrin'deki Operasyona Şehit Ailelerinden Zeytin Dalı ile Destek

Afrin'deki operasyona şehit ailelerinden zeytin dalı ile destekGAZİANTEP - Gaziantep'teki Şehit ve Gazi dernekleri, zeytin dallarıyla basın açıklaması yaparak Zeytin Dalı Operasyonu'na destek verdi.

29.01.2018 16:49

Afrin'deki operasyona şehit ailelerinden zeytin dalı ile destek

GAZİANTEP - Gaziantep'teki Şehit ve Gazi dernekleri, zeytin dallarıyla basın açıklaması yaparak Zeytin Dalı Operasyonu'na destek verdi.

Şahinbey Belediyesi tarafından organize edilen Zeytin Dalı Operasyonu'na destek açıklamasına, Gaziantep Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Gaziantep Şubesi, Gaziantep Muharip Gaziler Derneği, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve vatandaşlar katıldı. Ellerinde Türk bayrağı ve Afrin Operasyonunun simgesi zeytin dallarıyla gelen sloganlar tekbir getirerek, operasyona giden Mehmetçiğe destek verdi. Gaziantep Muharip Gaziler Derneği Başkanı Cuma Erdem Kıbrıs savaşına katılıp gazi olarak dönen birisi olarak Mehmetçiğin durumunu anladığını, desteklerinin onlarla olduğunu, sağ salim vatanlarına dönmeleri için dua ettiklerini söyledi. Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Yeter ise, "Şuanda Türkiye'nin bekası için Suriye'de mücadele eden Mehmetçiğimizi Allah esirgesin. Burada olma sebebimiz Zeytindalı operasyonuna destek verdiğimizi anlatmak, ve Başkomutanımızın Afrin'e gitmek için emir beklediğimizi söylemek için buradayız" dedi. Gaziantep Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hamza Bayındır oğlunun kanının yerde kalmadığını belirterek, "1995 yılında oğlum Bingöl'de terörle mücadelede şehit oldu. Bu şehitlerimizin kanının yerde kalmaması için bir sahip göndermesi için Allah'a hep dua ettim. ve kurban olduğum Allah liderimiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı gönderdi. Şükürler olsun ki Cumhurbaşkanı kanımız yerde koymadı" şeklinde konuştu.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu günüleriyle ve dualarıyla Mehmetçiğin yanında olduklarını belirterek, "Mehmetçiğimiz sınırımızda oluşturulmak istenen terör devletine karşı Afrin'de mücadele ediyor. Bizde gönlümüz ve dualarımızla askerimizin yanındayız" ifadelerini kullandı.

Onları bayraklarıyla birlikte gömeceğiz

Teröre destek veren ülkeleri bayraklarıyla birlikte toprağa gömeceklerini ifade eden Tahmazoğlu, "Bakıyorsun Amerika terör örgütüne 5 bin tır silah göndermiş. Oralarda bayrakları dalgalanıyor. O bayrakları teröristlerle beraber toprağa gömeceğiz. Tıpkı Kurtuluş Savaşı'nda gömdüğümüz gibi bugünde ecdadımız onları gömecek" diye konuştu.

Afrin\'deki Operasyona Şehit Ailelerinden Zeytin Dalı ile Destek
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Afrin'deki Operasyona Şehit Ailelerinden Zeytin Dalı ile Destek - Son Dakika


Advertisement