Asla Yakalanmak İstemeyeceğiniz 12 Korkunç Hastalık - Son Dakika
Genel

Asla Yakalanmak İstemeyeceğiniz 12 Korkunç Hastalık

vücudun çeşitli kısımlarında tümör gelişmesine zemin hazırlayabilen bunun yanısıra kemik ve cilt gibi dokularıda da bozulmalara yol açabilen bir hastalıkdır.

15.06.2017 17:00

vücudun çeşitli kısımlarında tümör gelişmesine zemin hazırlayabilen bunun yanısıra kemik ve cilt gibi dokularıda da bozulmalara yol açabilen bir hastalıkdır. Hastalık iki türde görülmektedir. İlkinde vücudun çeşitli yerlerinde sadece kahverengi lekeler görülürken

Diş hastalığı

Ağız bölgesinde ortaya çıkan bir kanser türüdür. Çok ender bir hastalık olmasına rağmen genellikle beslenme bozukluğu çeken çocuklarda görülür. Çeşitli mikropların yanak bölgesinde bir araya gelmesi sonucu bu hastalık oluşur. Çok kısa sürede bütün çeneye yayılabilir. Ağaç Adam Hastalığı

Bu hastalık dünya üzerinde sadece bir kaç kişide görülmekte. Virüsler deri altına yerleşip bir ağaç kökü gibi ete tutunup deriden dışarıya büyümeye başlıyor. Mantar türü bir bitki hastaların ellerinden ayaklarından başlayarak vücuduna doğru hızla yayılarak büyüyor.

Bu hastalıkdan muzdarip kişiler fazladan kol yada bacakla doğarlar. 1 Milyon kişide bir görülen bu hastalığın günümüzde tedavisi bulunmakta. Gelişmiş tıp yöntemleri ile istenmeyen kol yada bacak ameliyatla vücuttan alınabilmekte.

boynuz

Dünya üzerinde bir kaç kişide görülen bu hastalık doktorlar tarafından tam olarak açıklanamamakta. Vücudun diğer bölgelerine nazaran daha fazla güneş gören yüz bölgesinde sivilceye benzer bir oluşum halinde başlamakta. Daha sonra boynuza benzeyen bir kaç santimetrelik kahverengi kemiksi bir oluşum çıkmakta. Kurt Adam Sendromu

Kılların vücudun tüm bölgelerinde çoğalması ve kalınlaşması sonucu oluşan bir hastalıktır.

Genetik bozukluklar sonucu oluşan bu hastalığın temelinde yatan sebep bilinsede tam anlamıyla nedeni açıklamamaktadır.

yaşlı çocuk

Yaşlı çocuk hastalığı olarak da bilinir. Çocukların bu hastalık nedeni ile fiziksel gelişimleri ilerlememekte. Hatta daha çocukken derileri buruşmakta ve yaşlanmaktalar. Bütün bir ömrünü küçük bir çocuk gibi geçiren bu insanların zeka ve beyin gelişimleri normal insanlarla aynı. Normal insanlardan farklı olarak cinsel herhangi bir gelişme bulunmamaktadır.

kuyruk

Bu hastalar doğuştan kuyrukla doğarlar. Kuyrukta herhangi bir kas bulunmadığı için insanlar bu kuyruklarını diğer canlılar gibi kontrol edemezler. Ünlü Amerikalı Şarkıcı Kesha da kuyrukla doğan ve daha sonra kuyruğunu aldıran insanlar arasında.

Fil Hastalığı Bu hastalıkta insanın ellerinde ve ayaklarında devasa büyümeler gözlemlenir. İplikli solucanların neden olduğu, daha çok tropikal bölgelerde görülen bir hastalıktır. Sivrisineklerin taşıdığı larvalar insan vücuduna yerleşir. Bu larvalar lenf sistemine ilerleyip orada solucana dönüşür. Mavi Ten rahatsızlığı

Bu hastalığa yakalanan insanların ten rengi mavi yada morumsu bir renge dönüşür. Çok nadir görülen bu hastalığın ortaya çıkış hikayesi ise bir hayli garip Psikolojik olarak insana zararı dokunsada ölümcül bir hastalık değildir.

Vücudun herhangi bir bölümünün diğer uzuvlara oranlara daha çok büyümesi hastalığıdır. Genlerin ani değişimi sonucu ortaya çıktığı, doğuştan olabildiği gibi sonradan da meydana gelebilen bir hastalıktır.

ağızda bulunması gerekenden çok daha fazla diş olmasıdır. Alt çenedeki dişlerde ekstra bir fazlalık gözlenmesede üst damak dişlerle dolu olur. Bu hastalığın nedeni tam olarak bilinmesede genetik olduğu düşünülmektedir.

Asla Yakalanmak İstemeyeceğiniz 12 Korkunç Hastalık
Kaynak: Youtube

Son Dakika Genel Asla Yakalanmak İstemeyeceğiniz 12 Korkunç Hastalık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement