Beykoz Belediyesin'den Paşamandıra Köyü'ne Cami - Son Dakika
Genel

Beykoz Belediyesin'den Paşamandıra Köyü'ne Cami

Beykoz Belediyesin'den Paşamandıra Köyü'ne Cami Başkan Yücel Çelikbilek cami temel atma törenine katıldıİSTANBUL - Beykoz Paşamadıra Köyü'nde yapılacak olan caminin temel atma töreni Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek'in katılımıyla gerçekleştirildi.

05.08.2018 16:06

Beykoz Belediyesin'den Paşamandıra Köyü'ne Cami

Başkan Yücel Çelikbilek cami temel atma törenine katıldı

İSTANBUL - Beykoz Paşamadıra Köyü'nde yapılacak olan caminin temel atma töreni Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek'in katılımıyla gerçekleştirildi.

Beykoz Belediyesi tarafından Paşamandıra Köyü'nde yapılacak caminin temel atma töreni Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ve çok vatandaşın katılımı ile gerçekleştirildi. Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan törende ilk harç dualarla atıldı. Ardından cami temelinde kurban kesildi.

"Camilerimizi sahipsiz bırakmamalıyız"

Törende bir konuşma yapan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek" Camileri yaptıktan sonra sahipsiz bırakmamak gerekiyor. Caminin bir köşesinde Allah sesi yükseldiğinde öbür köşesinde başka bir ses yükselmelidir. Camilerimiz çocuklarımızla, beyefendilerimizle, hanımefendilerimizle dolup taşmalıdır. Camilerin sahibi Allahtır. Allah gönüllerinizi ve gönüllerimiz düzeltsin. Birbirine iyi bakan,iyi davranan ve sevgi tohumlarını eken insanlardan eylesin. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Beykoz Belediyesin\'den Paşamandıra Köyü\'ne Cami
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Beykoz Belediyesin'den Paşamandıra Köyü'ne Cami - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement