Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü şehit ve gazi aileleriyle bir araya geldi
Bakan Özlü: "Millet olarak şehitlerimizi ve gazilerimizi anmak onların hatıralarını yaşatmak bizim en önemli milli görevlerimizden birisidir"
KIRKLARELİ - Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, millet olarak şehitlerimizi ve gazilerimizi anmak onların hatıralarını yaşatmak bizim en önemli milli görevlerimizden birisidir" dedi.
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Kırklareli'nde şehit ve gazi aileleriyle bir araya geldi. 18 Mart Şehitler Günü münasebetiyle Kırklareli Emniyet Müdürlüğü Sosyal Tesislerinde şehit ve gazi aileleri onuruna yemek verildi.
Programda konuşan Bakan Özlü, "Uğuruna ölen insanlar sayesinde bunlar vatan oluyor. Yani bu coğrafyayı bu toprakları bize vatan kılan ve bize bırakan şehitlerimiz,gazilerimiz oluyor. Dolayısıyla millet olarak şehitlerimizi ve gazilerimizi anmak onların hatıralarını yaşatmak bizim en önemli milli görevlerimizden birisidir.
Bu vesile ile bu anlamlı toplantılar düzenleyen sayın valimizi ve değerli çalışma arkadaşlarını tebrik etmek istiyorum. Bayrak, vatan bunlar kutsal değerler. ve milletleri millet yapan da bu kutsal değerlerdir. Bu kutsal değerler için hayatlarını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Yakınlarına uzun ömürler diliyorum" şeklinde konuştu.
Son Dakika › Genel › Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü Şehit ve Gazi Aileleriyle Bir Araya Geldi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.