Marmaris'te Sıcak Hava Sahilleri Doldurdu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Marmaris'te Sıcak Hava Sahilleri Doldurdu

20.07.2017 15:42

Marmaris'te sıcak hava sahilleri doldurduMUĞLA - Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, güneş altındaki hava sıcaklığı 36 dereceyi bulurken sıcak havadan bunalan tatilciler plaj, havuz ile su parklarını doldurdu.

Marmaris'te sıcak hava sahilleri doldurdu

MUĞLA - Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, güneş altındaki hava sıcaklığı 36 dereceyi bulurken sıcak havadan bunalan tatilciler plaj, havuz ile su parklarını doldurdu. Deniz ve güneşin tadını çıkaran tatilciler, renkli görüntüler oluşturdu.

Türkiye'nin gözde turizm merkezlerinden Marmaris ilçesinde yüksek nemle artan sıcak hava bunalttı. Caddelere konumlandırılmış elektronik termometreler 36 dereceyi gösterirken, güneş altında hissedilen sıcaklık 38 dereceyi buldu. Sıcaklardan bunalan yerli ve yabancı turistler, sabahın erken saatlerinde plajları doldurdu. Plajda şemsiye altında güneşten korunmaya çalışanlar, serinlemek için sık aralıklarla denize girdi. Kimi tatilciler su sporlarında heyecan aradı. Su parkları ve otel havuzları plajları aratmayacak kalabalıklara sahne oldu. Çocuklarıyla gelen turistler, kaydırak, su yılanı ve su parklarındaki aktivitelerle eğlendi.

Marmaris Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri, sıcaklıkların hafta sonuna kadar yüksek nemle birlikte etkili olacağını bildirdi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Marmaris'te Sıcak Hava Sahilleri Doldurdu - Son Dakika


Advertisement