1.5 Tonluk Kurbanlık 'Kıllı' Çoban Fuarı'nda - Son Dakika
Güncel

1.5 Tonluk Kurbanlık 'Kıllı' Çoban Fuarı'nda

1.5 Tonluk Kurbanlık \'Kıllı\' Çoban Fuarı\'nda

Kayseri’de besicilik yapan Fevzi Kaya’nın, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hediye etmek istediği 1.5 tonluk boğası ’Kıllı’ Anadolu Çoban Fuarı’nda ziyaretçilere sergilenecek.

15.05.2017 10:23

Kayseri'de besicilik yapan Fevzi Kaya'nın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hediye etmek istediği 1.5 tonluk boğası 'Kıllı' Anadolu Çoban Fuarı'nda ziyaretçilere sergilenecek.

Kayseri'de besicilik yapan Fevzi Kaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hediye etmek istediği 1.5 tonluk boğası 'Kıllı'yı Ankara'ya getiriyor. Sosyal medyada da fenomen olan Simental cinsi boğasını Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tekrar parti başkanı seçilmesi şerefine kendisine hediye etmek istediğini söyleyen Kaya, Erdoğan'ın bu hediyeyi kabul etmesini dilediğini belirtti. Kaya, fuarın son gününe denk gelen AK Parti Kurultayı sonrasında boğasını Cumhurbaşkanı Erdoğan'a vermek istediğini dile getirdi.

"En büyük hayalim"

Ankara'da düzenlenen Anadolu Çoban Fuarı'nın canlı hayvan sergi alanında sergilenecek olan boğayı Kayseri'ye geri götürmek istemediğini söyleyen Kaya, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a hayranım. 'Kıllı'ya gözüm gibi baktım ve şimdi kendisine hediye etmek istiyorum. En büyük hayalim bu. Umarım Çoban Fuarı 'Kıllı'ya şans getirir ve Cumhurbaşkanımız sesimi duyar" diye konuştu.

Bunu bir vatandaşlık görevi olarak yaptığını dile getiren Kaya, "Bunu bir vefa borcu, bir vatandaşlık görevi olarak görüyorum ve bu görevimi yerine getirmek istiyorum. Pazar Günü gerçekleşecek olan kurultay sonrasında Cumhurbaşkanımızın tekrar genel başkan seçilmesi şerefine 'Kıllı'yı kendisine hediye etmek istiyorum. Umarım başkanımız bu hediyemi kabul eder" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 1.5 Tonluk Kurbanlık 'Kıllı' Çoban Fuarı'nda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement