11,5 Kilo Altın Çalan Şüpheli Serbest Kaldı - Son Dakika
Güncel

11,5 Kilo Altın Çalan Şüpheli Serbest Kaldı

11,5 Kilo Altın Çalan Şüpheli Serbest Kaldı

Konya'da 3 ay önce çalışmaya başladığı sarraftan 1 milyon 100 bin lira değerindeki 11,5 kilo altını çalan şüpheli serbest kaldı.

24.04.2013 15:42  Güncelleme: 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'da 3 ay önce çalışmaya başladığı sarraftan 1 milyon 100 bin lira değerindeki 11,5 kilo altını çalan şüpheli çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere Adli Kontrol şartı ile serbest kaldı.

Olay, dün saat 13.00 sıralarında merkez Meram ilçesi Tevfikiye Caddesi'nde bir sarrafta meydana gelmişti. İddiaya göre, 3 ay önce iş yerinde çalışmaya başlayan 35 yaşındaki 1 çocuk babası Muhammet Ali R, açık olan kasadan 1'er kilo ağırlığındaki 11 kilo külçe ile yarım kilo ağırlığındaki altın bilezikleri çaldı.

Konya Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerinin 2 saat süren çalışması sonucu şüpheli Muhammet Ali R. pişmanlık duyup altınları getirdiği sırada yakalandı. Yakalanan şüpheli pişman olduğunu ve bir anlık gaflete düşüp altınları çaldığını söyledi. Tüp bebek tedavisi sonrası çocuğu olan ve borcu olduğu öğrenilen Muhammet Ali R, sevk edildiği mahkeme tarafından pişman olduğu gerekçesiyle tutuksuz yargılanmak Adli Kontrol şartı ile serbest kaldı. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 11,5 Kilo Altın Çalan Şüpheli Serbest Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement