14 Mayıs'ta Burn Electropol Festival İzmir Arena'da! - Son Dakika
Güncel

14 Mayıs'ta Burn Electropol Festival İzmir Arena'da!

14 Mayıs\'ta Burn Electropol Festival İzmir Arena\'da!

14 Mayıs'ta Burn Electropol bu sefer de elektronik müzik dünyasının heyecan verici isimlerini İzmir Arena'ya getiriyor!

09.05.2017 13:35  Güncelleme: 13:37

Dans, müzik, eğlence ve gençliğin hüküm sürdüğü, elektronik müziğin büyülü şehri Electropol, tükenmez enerjisi ve dinmez heyecanıyla durmaksızın büyürken bu yıl İstanbul'un ardından kapılarını ilk kez İzmir Arena'dan açacak!

Metropolün kalbinde büyülü bir elektronik müzik şehri yaratma iddiasıyla çıktığı yolda 4. senesinde 10.000'i aşkın elektronik müzik severin katılımı ile güçlenerek yoluna devam eden Burn Electropol Festival'i İstanbul'dan sonra şimdi de İzmir'de! Dans ve müziğin büyülü metropolü Electropol, Burn Energy Drink katkılarıyla yepyeni bir konseptle İzmir'e geliyor! Dansın, müziğin, eğlencenin ve gençliğin hüküm sürdüğü toprakların kapıları 14 Mayıs Pazar günü İzmir Arena'da açılıyor. 10 saat kesintisiz elektronik müzik ve gün boyu birbirinden keyifli aktivitelerin yer alacağı şehirde, festival deneyimi yeniden tanımlanacak. EDM ve Big room'un dünyaca ünlü isimlerinin geçeceği kabinden 10 saat aralıksız yayılacak müzik, gün boyu sürecek aktiviteler, lezzetli yeme içme alternatifleri ve orijinal ürünlerin sunulacağı popup standların yanısıra ilk yıla özel sürprizlerle de renklenerek İzmir'in ilk Electropol tecrübesine katılanları unutulmaz bir gün bekliyor!

Ünlü isimlerinin yer alacağı festivalde ritimleriyle, melodik Future House müziğinin Duo'su Tom & Jerry, Türkiye'nin ilk kadın Dj Duo grubu Cielo, prodüksiyonlarında yakalamış olduğu özgün melodileriyle ön plana çıkan Dj Baha, Progressive House'un aranılan ismi Juicy M ve Türkiye'de elektronik müzik denildiğinde ilk akla gelen isimlerden biri olan "BeeGee" Burn Electropol'ün İzmir ayağında müzikseverlere hafızalardan silinmeyecek saatler yaşatacak.
Burn Electropol İzmir'in Line Up'ında bu efsane isimlerin dışında Trap müzik dalında iddialı girişimleriyle tanınan Kerem Tekinalp , Deep house, Indie Dance ve Nu Disco üzerine çalışmalarıyla listeleri altüst eden Mahmut Orhan ve yeni nesil müziğin öncüleri olan OnYedi de katılacak. Burn Electropol Festival, bu yıla özel sürprizlerle ve unutulmaz anılarla halkını evlerine uğurlayacak. Kısa zamanda özgür eğlencenin temsilcisi haline gelen Burn Electropol Festival'i kaçırmayın!


Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 14 Mayıs'ta Burn Electropol Festival İzmir Arena'da! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement