15 Temmuz Şehitleri Anıldı - Son Dakika
Güncel

15 Temmuz Şehitleri Anıldı

15 Temmuz Şehitleri Anıldı

Sakarya'da, 15 Temmuz Şehitlerini anma programı düzenlendi.

23.09.2016 11:08

Sakarya'da, 15 Temmuz Şehitlerini anma programı düzenlendi.

Serdivan Belediyesi Konferans Salonu'nda Serdivan Anadolu Lisesince düzenlenen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle devam etti.

15 Temmuz gazisi Mehmet Akyazıcı, burada yaptığı açıklamada, yeni eğitim ve öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulundu.

"15 Temmuz darbe girişiminde Rabbim bana gazilik nasip etti." diyen Akyazıcı, darbecilerin silahından çıkan merminin sağ baldırından girdiğini ve arkadan çıktığını kaydetti.

Akyazıcı, her şeyin başının eğitim olduğunu dile getirerek, "Eğitim çok önemli. Vatan sevgisi, vatanına, özgürlüğüne ve onuruna sahip çıkma eğitimle başlar. Aldığımız eğitimle bu mücadeleyi yaptık. Dolayısıyla sizlerinde bu eğitimi aldığınıza inanıyorum." diye konuştu.

Konuşmaların ardından 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili sinevizyon gösterimi yapıldı, şiirler okundu ve skeç sahnelendi.

Anma programına, Sakarya Vali Yardımcısı ve Serdivan Kaymakam Vekili Bekir Dınkırcı, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 15 Temmuz Şehitleri Anıldı - Son Dakika


Advertisement