Eyüp Üçşehitler İlkokulu öğrencileri, 15 Temmuz şehitlerini diktikleri fidanlarla andı.
Eyüp Belediyesi ile Eyüp İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün iş birliğiyle gerçekleştirilen etkinliğe, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Öğütcü, çok sayıda öğrenci ve öğretmen katıldı.
Başkan Aydın, programda yaptığı konuşmada, FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminin yaşandığı geceyi hiç unutmayacaklarını ifade ederek, o gün verilen mücadelede şehit olanların anısını yaşatmanın önemli olduğunu söyledi.
Aydın, "O günü unutmamanın yolu, bugün fidan dikerek açılışını yaptığımız ormandır. Onların anısını yaşatacağız, onları her zaman saygıyla anacağız." dedi.
Konuşmaların ardından öğrenciler, oluşturulan 15 Temmuz Hatıra Ormanı'na 249 şehit için 249 fidan dikti.
Son Dakika › Güncel › 15 Temmuz Şehitleri İçin Fidan Diktiler - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.