19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı - Son Dakika
Güncel

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı

19.05.2016 15:17

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Hendek ilçesinde kutlandı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Hendek ilçesinde kutlandı.

Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından tören, Hendek Stadyumu'nda devam etti.

Kaymakam İdris Akbıyık, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Umut Aşık, Belediye Başkanı İrfan Püsküllü'nün öğrenci ve halkı selamlamasıyla başlayan törende Hendek İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Feyzulllah Köstereli, günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı.

Öğrencilerin okudukları şiirler ve çeşitli gösterilerin yer aldığı törende, yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri verildi.

Törene, AK Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement