19 Mayıs Ziraat Odası Kaynaşma Yemeği Düzenlendi - Son Dakika
Son Dakika Logo

19 Mayıs Ziraat Odası Kaynaşma Yemeği Düzenlendi

19 Mayıs Ziraat Odası Kaynaşma Yemeği Düzenlendi
25.04.2023 19:58

19 Mayıs Ziraat Odası Başkanı Bayram Konuş, depremler nedeniyle ertelenen geleneksel kaynaşma yemeği programını düzenledi. Yemeğe muhtarlar, odaların yönetim kurulu üyeleri ve tarım temsilcileri katıldı.

19 Mayıs Ziraat Odası tarafından kaynaşma yemeği düzenlendi.

19 Mayıs Ziraat Odası Başkanı Bayram Konuş, bir restoranda düzenlenen yemekte yaptığı konuşmada, oda seçimlerinin ardından planladıkları geleneksel kaynaşma yemeği programlarını Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle ertelediklerini söyledi.

Depremde vefat edenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyen Konuş, bir daha böyle bir felaket yaşanmaması temennisinde bulundu.

Konuş, "Düzenlediğimiz kaynaşma yemeğine katılan değerli hemşehrilerime vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

Programa muhtarlar, odaların yönetim kurulu üyeleri ve ilçedeki mahallelerin tarım temsilcileri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 19 Mayıs Ziraat Odası Kaynaşma Yemeği Düzenlendi - Son Dakika


Advertisement