19 Yaşındaki Kızın Ani Ölümü Şüpheli Bulundu - Son Dakika
Güncel

19 Yaşındaki Kızın Ani Ölümü Şüpheli Bulundu

19 Yaşındaki Kızın Ani Ölümü Şüpheli Bulundu

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde özel bir hastanede tedavi olduktan sonra eve giden 19 yaşındaki genç kız, aniden hayatını kaybetti.Kdz.

10.07.2013 16:05

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde özel bir hastanede tedavi olduktan sonra eve giden 19 yaşındaki genç kız, aniden hayatını kaybetti.

Kdz. Ereğli'de dün saat 14.00 sıralarında boğaz ağrısı ve halsizlik şikayeti ile ilçedeki özel bir hastanenin acil servisine gelen Hatice Ay (19), tedavinin ardından taburcu edildi. Hastane çıkışı eve giden Hatice Ay, saat 23.00 sıralarında yeniden rahatsızlandı. Mutfak balkonundan yan komşularında oturan annesine seslenerek "Anne nefes alamıyorum, beni acile götürün" diye bağıran Hatice Ay, bir anda yere yığıldı. Eve gelen anne Fatma Ay, kızının yerde nefes almadan yattığını görünce sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine yakın noktada bulunan 112 acil sağlık görevlileri genç kızın nabzının durduğunu tespit edince müdahalede bulundu. Yapılan tüm müdahalelere rağmen genç kız hayata döndürülemedi. Genç kızın cenazesi, Ereğli cumhuriyet savcılığı tarafından ölümü şüpheli bulunarak Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Genç kızın gözü yaşlı annesi Fatma Ay, kızını tedavi eden doktor ve hastaneden şikayetçi olduklarını söyledi. Kızının boğazlarındaki enfeksiyon nedeniyle acile gittiğini, oradan da başka bir polikliniğe yönlendirildiğini söyleyen Fatma Ay, şöyle konuştu: "Kızımı neden yatırmadılar bir gece hastaneye? Bana 'acile gittim, oradan da muayeneye gönderdiler. 15 TL para aldılar. 'Düzelmezsen yarın bir daha gel' dediler. Boşuna verdik 15 lira' dedi. Akşamleyin ben yan komşudaydım. Mutfaktan bana çağırıp 'Nefes alamıyorum anne. Beni acile götürün' dedi. Ben eve gelene kadar vefat etti. Daha önce başka bir rahatsızlığı yoktu. Sadece üzüldüğünde boğazları şişiyordu."

Çocuğunun ölümüne sebep olanların peşini bırakmayacaklarını söyleyen anne Fatma Ay "Benim yavrumdan başka kimsem yoktu" diyerek ağladı.

Genç kızı muayene edip tedavi eden özel hastanede görevli Uzman Doktor Vecdi Evren de, şunları söyledi: "Hatice Ay, bize boğaz ağrısı ve halsizlik şikayeti ile geldi. Gerekli muayenesini yaptıktan sonra antibiyotikli serum verdik. Yaklaşık 1 saat serum aldı. Ardından Kulak Burun Boğaz doktoruna yönlendirdik. Orada da muayene olduktan sonra tedavisi için gerekli ilaçlarını yazarak hastamızı taburcu ettik. Hastaneden çıkarken durumu iyi görünüyordu."

19 yaşındaki genç kızın ölümü sonrası Ereğli Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlattı. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 19 Yaşındaki Kızın Ani Ölümü Şüpheli Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement