2 Kişinin Yaralandığı Olayın Şüphelisi 4 Kişi Adliyede - Son Dakika
Son Dakika Logo

2 Kişinin Yaralandığı Olayın Şüphelisi 4 Kişi Adliyede

2 Kişinin Yaralandığı Olayın Şüphelisi 4 Kişi Adliyede
17.12.2016 18:13

Samsun’da içkili bir restoran önünde meydana gelen ve iki kişinin yaralandığı silahlı kavgaya karıştıkları iddia edilen 4 kişi adliyeye çıkarıldı.

Samsun'da içkili bir restoran önünde meydana gelen ve iki kişinin yaralandığı silahlı kavgaya karıştıkları iddia edilen 4 kişi adliyeye çıkarıldı.

Olay, saat 01.15'te fuar içindeki içkili bir restoranın önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, iki grup arasında çıkan kavgada restoran sahibi İ.A. (37) ile Ş.C. (41) ayaklarından vurularak yaralandı. Kavgaya karıştıkları iddia edilen S.Ç. (30), M.B. (29), B.Ç. (31) ve A.I. (29) Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi.

Olayla ilgili 2 kişinin de arandığı belirtildi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 2 Kişinin Yaralandığı Olayın Şüphelisi 4 Kişi Adliyede - Son Dakika


Advertisement