4. Çin Uluslararası Tüketici Ürünleri Fuarı Hainan'da düzenlenecek - Son Dakika
Güncel

4. Çin Uluslararası Tüketici Ürünleri Fuarı Hainan'da düzenlenecek

4. Çin Uluslararası Tüketici Ürünleri Fuarı Hainan\'da düzenlenecek

4. Çin Uluslararası Tüketici Ürünleri Fuarı (CICPE), 13-18 Nisan tarihleri arasında Hainan eyaletinin merkezi Haikou'da gerçekleştirilecek. Fuar, kalyon, yat ve sağlık tüketimi temalı sergiler ile çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapacak. Bu yılki onur konuğu İrlanda olacak ve fuarda İrlanda'nın ulusal pavyonu olarak hizmet verecek özel bir sergi alanı da bulunacak. 3. CICPE'de 65 ülkeden 3.382 marka ve 35 ülkeden 2.000'den fazla denizaşırı alıcı yer almıştı.

05.02.2024 15:20  Güncelleme: 06:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HAİKOU, 5 Şubat (Xinhua) -- 4. Çin Uluslararası Tüketici Ürünleri Fuarı (CICPE) 13-18 Nisan tarihleri arasında Çin'in güneyindeki Hainan eyaletinin merkezi Haikou'da gerçekleştirilecek.

Fuar, Hainan Uluslararası Kongre ve Sergi Merkezi ana mekan olmak üzere çeşitli mekanlarda gerçekleştirilecek. 4. CICPE'de kalyon, yat ve sağlık tüketimi temalı sergiler ile çeşitli etkinlikler yer alacak.

Fuarın bu yılki onur konuğu İrlanda olarak belirlenirken, fuarda İrlanda'nın ulusal pavyonu olarak hizmet verecek özel bir sergi alanı da bulunacak.

2023 yılında gerçekleştirilen 3. CICPE, 65 ülke ve bölgeden 3.382'yi aşkın markayı ağırlamış, 35 ülke ve bölgeden gelen 2.000'i aşkın denizaşırı alıcı ise etkinliğe katılarak aktif şekilde iş fırsatları aramıştı.

Kaynak: Xinhua

Son Dakika Güncel 4. Çin Uluslararası Tüketici Ürünleri Fuarı Hainan'da düzenlenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement