5 Yıl Aradan Sonra Yine Aynı Meclis'i Yönetecek - Son Dakika
Güncel

5 Yıl Aradan Sonra Yine Aynı Meclis'i Yönetecek

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan İGM Başkanlığı döneminde yönettiği meclis salonunu bu kez Büyükşehir Belediye Meclis Başkan vekili olarak yönetecek.

19.04.2019 10:44

31 Mart yerel seçimlerinin ardından ilk kez toplanan Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisinde başkan vekilleri, katip üyeler, encümen ve komisyon seçimleri gerçekleştirildi. Belediye Meclisi Başkan vekilliği oylamasında Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan ve CHP'nin adayı Burhanettin Ağabeyoğlu karşı karşıya geldi. Kapalı usul ile yapılan oylamada Meclis birinci başkan vekilliğineRamazan Bahçavan 47 oyla seçildi, CHP'nin adayı Burhanettin Ağabeyoğlu ise 45 oyda kaldı. Meclis ikinci başkan vekilliğine ise Feyyaz Çiftçi 47 oyla seçildi. Meclis divan katipliklerine ise Seval Özbay Okur ve Ahmet Önder getirildi.

Seçimler sonrasında tebrikleri kabul eden Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan 5 yıllık aranın ardından yine aynı mecliste bu kez Büyükşehir Meclisini yöneteceğini ifade etti. Başkan Bahçavan yaptığı açıklamda; "Yaklaşık 20 yıl önce bu binada Fazilet Partisinden tek İl Genel Meclis üyesi olarak görev yapmıştık. 2009 yılında yine İGM üyesi seçildik. 2011 yılında ise Rahmetli Mehmet Akif Okur hocamızın milletvekilliği adaylığı dolayısıyla istifa etmesi sebebi ile burada İl Genel meclis Başkanı olarak görev yapmıştık. Belediye Başkanlığımız sürecinde önemli kararlar aldığımız bu mecliste yeni dönemde de Meclis Başkan vekilliğini üstlendik. Bunun yanında imar komisyonu ve Belediye encümeninde de görev aldık. Bizi destekleyen tüm arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra burada alacağımız kararlar ile Balıkesir'de, Dursunbey'de ve bütün ilçelerimizde çok güzel hizmetler yapacağımıza inanıyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 5 Yıl Aradan Sonra Yine Aynı Meclis'i Yönetecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement