50 Bin Kişilik Festival - Son Dakika
Güncel

50 Bin Kişilik Festival

50 Bin Kişilik Festival

15.Uluslararası Parlayan Kent Akçakoca Kültür ve Sanat Festivalinin ilk akşamında 50 bin kişinin katılımıyla düzenlendi.

30.06.2012 11:34

15. Uluslararası Parlayan Kent Akçakoca Kültür ve Sanat Festivalinin ilk akşamında 50 bin kişinin katılımıyla düzenlendi. Sahne alan Mustafa Ceceli, Bayar Şahin ve Vedat Bilir sevenlerini coşturdu.

15. Uluslararası Parlayan Kent Akçakoca Kültür ve Sanat Festivali halk konserleri renkli görüntülere sahne oldu. Balıkçı Barınağında düzenlenen konserlerde ilk olarak Vedat Bilir sahne aldı. Gençleri coşturan Bilir, kendisinin Akçakocalı olduğunu belirterek, "Çok güzel bir akşam coşku yaşıyoruz. Ben aslında buralıyım ama bunu bilmiyorlar. İnşallah diğer senelerde de birlikte olacağız" diye konuştu.

Vedat Bilir'in ardından sahne alan Karadenizli Sanatçı Bayar Şahin türküleriyle 50 bin kişiyi coşturdu. Tekneleriyle balıkçı barınağında Şahin'i izleyen vatandaşlar horon oynayarak festivalin tadını çıkardılar. Bayar Şahin, "Akçakoca festivaline 3. kez katılıyorum. Geçen yıl Kent Konseyini düzenlediği programa katılmıştım. Akçakoca'da her festivale katılacağım. Akçakoca'yı çok seviyorum" diye konuştu.

Gecede son olarak ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli sahne aldı. Mustafa Ceceli, şarkılarıyla sevenlerini coşturdu. Başkan Fikret Albayrak sahne alan sanatçılara plaket ve çeşitli hediyeler verirken gece havai fişek gösterisi ile son buldu. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 50 Bin Kişilik Festival - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement