6331 Sayılı Kanun Berberler İçin İyileştirilecek - Son Dakika
Güncel

6331 Sayılı Kanun Berberler İçin İyileştirilecek

6331 Sayılı Kanun Berberler İçin İyileştirilecek

Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu Genel Başkanı Bayram Karakaş, yeni kanunun berberler için iyileştirileceğini söyledi.

21.03.2014 13:39

Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu Genel Başkanı Bayram Karakaş, yeni kanunun berberler için iyileştirileceğini söyledi.

Karakaş, İnegöl Berberler ve Kuaförler Odası seçimlerinde tekrar başkanlığa getirilen Erhan Güven ve ekibine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Karakaş, 6331 sayılı iş sağlığı ve güvenliği konusunda yapılan iyileştirme çalışmalarının sonuna gelindiği müjdesini verdi. Karakaş, "Bursa bizim için çok önemli. Haziran ayının ilk haftasında yapılacak olan federasyon seçimleri öncesi Bursa'daki odalarımızı ziyaret edip, envanterimizi genişletiyoruz. Mahalli idare seçimlerinden sonra mevcut siyasi iradenin cumhurbaşkanlığı seçimleri ve akabinde genel seçimlere hazırlık yapması sırasında, biz de federasyon olarak, berber, kuaför ve güzellik salonlarının meselelerine kendilerine dosya halinde sunmak için ziyaretler yapıyoruz. Teşkilatımızın meselelerini masaya yatırıyoruz" dedi.

6331 sayılı kanunla alakalı çalışmayı sonuçlandırdıklarını kaydeden Genel Başkan Karakaş, "Türkiye'deki çantacılar diye adlandırılan 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Yasasının kadük olan ayağı ile ilgili dün buraya gelmeden önce genel müdüre durumu anlattık. Daha önce vermiş olduğumuz dosya ile beraber konuyu yakından takip ettiklerini, 6331 sayılı kanunda Bursa ve Ankara'nın bu işe dahil olma noktasında beyanda bulundular. Kanun çıkmış, kanunda sadece iyileştirme, berber, kuaför ve güzellik uzmanlarının elini güçlendirmek için devletin vermiş olduğu teşvikin artırılması ve hizmet alınması noktasında ortak sağlık birimleri ile anlaşılarak, olayın detaylandırılması ve şekillendirilmesi ile alakalı sonuç alacağız. Görüşmelerimizi tamamladık. Ayağımızın tozuyla İnegöl'e geldik" ifadelerinde bulundu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 6331 Sayılı Kanun Berberler İçin İyileştirilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement